Mama lui Petrică Stavăr, tânărul care s-a sinucis în Vaslui, a fost la un pas să fie salvată de la moarte: „A rămas cu haina ei în mână”

 
+3 click pentru
galerie

Tânărul care s-a sinucis duminică după-amiază avea doar 23 de ani. Petrică Stavăr s-a spânzurat într-o pădure din apropierea localității Vaslui. Când a aflat că fiul ei murise, mama acestuia s-a aruncat de pe un pod. În ciuda încercărilor martorilor de a o opri, femeia s-a aruncat în gol.

Petrică Stavăr s-a sinucis, la doar 23 de ani. Corpul lui a fost descoperit, atârnând de crengile unui copac din pădurea Delea, de la marginea orașului Vaslui, de o femeie care se întorcea de la biserică.

Vestea a distrus-o pe mama tânărului. La doar câteva ore după ce a aflat că fiul ei s-a sinucis, femeia s-a aruncat în gol, de pe pasarela de la stația CFR. Un tânăr a încercat să o oprească, dar femeia s-a smuls din brațele lui și s-a aruncat în gol. Medicii au încercat să o readucă la viață mai bine de o oră, fără succes.

Vecinii familiei sunt șocați de dubla tragedie. „Era o familie extraordinară, cu doi băieţi cuminţi, la locul lor. Nu fuma, nu bea, nu a fost niciodată implicat în vreun scandal. Nu înţelegem ce s-a putut întâmpla. Venise de vreo săptămâna acasă. Părinţii i-au făcut vilă din banii pe care îi câştiga la Londra. Voiau să îl vadă la casa lui, aşezat. Nimeni nu s-a putut gândi la o asemenea tragedie. Oameni gospodari, credincioşi şi uitaţi ce grea încercare.”

Vecinul susţine că după ce a plecat de la pădurea unde s-a spânzurat fiul ei, mama a mers acasă, a scos toate economiile şi le-a lăsat pe pat, apoi a plecat spunând unor vecini că a lăsat în casă banii de înmormântare, scrie adevărul.ro

După ce s-a urcat pe pasarelă, femeia a fost la un pas de a fi salvată de la moarte. Un tânăr a reușit să imobilizeze, dar mama lui Petrică Stavă s-a smuls din brațele acestuia și a sărit.

A rămas cu haina în mâini, nu a putut să o împiedice. Am strigat la ea să nu se arunce, i-am spus să se gândească măcar la nepot, copilul fiului cel mare, pe care îl iubea ca pe ochii din cap. Dar degeaba, nu am reuşit să o convingem. Probabil şocul pierderii fiului, de care era atat de ataşată, a fost mult prea mare pentru ea”, a spus unul dintre martorii tragediei.

Sursa foto: Adevărulfacebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI