Antena Căutare

Adevăratul motiv pentru care Radu Mazăre se însoară în penitenciar! Mama lui l-a dat de gol: ”Vrea să compenseze dăruirea Roxanei!”

Radu Mazăre, fostul edil al Constanței, a fost vizitat, vineri, la Penitenciarul Rahova de mama lui, care a declarat că fiul ei ar putea să înceapă, de săptămâna viitoare, munca, urmând să fie dus fie la un atelier de reparații auto, fie la tâmplărie. 

Radu Mazăre, fostul edil al Constanței, a fost vizitat, vineri, la Penitenciarul Rahova de mama lui, care a declarat că fiul ei ar putea să înceapă, de săptămâna viitoare, munca, urmând să fie dus fie la un atelier de reparații auto, fie la tâmplărie.

De asemenea, femeia le-a dezvăluit jurnaliștilor și motivele care l-au determinat pe Radu Mazăre să se căsătorească în închisoare.

Citește și: Radu Mazăre, primele declarații după ce i-a fost admisă extrădarea! „Am obosit”

"Cred că acum o şi iubeşte, pentru că sunt împreună de ani de zile, e o fată foarte bună şi n-am cuvinte să-i mulţumesc că e alături de el în situaţia asta grea în care este, este de apreciat, pentru că vă puteţi gândi că nu multe fete ar face, la perspectiva pe care o are Radu, de a sta nu ştiu câţi ani în puşcărie. Dar ce ştiu este şi că o iubeşte, dar şi din respect pentru ea. A vrut să-i facă un gest care să-i compenseze într-un fel această dăruire a Roxanei", a afirmat mama lui Radu Mazăre, potrivit News.ro.

De asemenea, ea a mărturisit că viitoarea soție a lui Radu Mazăre va veni din Madagascar la începutul lunii iulie.

”Cu rochia, cu inelele, e sarcina lui Mihai, fratele lui (...) N-ai ce să pregăteşti. Meniu nimic, zero, chiar l-am întrebat şi eu că soţul meu, în 1975, când Radu avea vreo şapte ani, a pus nişte vin în sticle şi pe etichetă a scris: se va deschide la nunta lui Radu şi acuma l-am întrebat: poţi să ceri aprobarea să deschidem o sticlă de aia? Nu se poate", a mai dezvăluit femeia.

Judecătorii instanţei supreme l-au condamnat, în 8 februarie, la 9 ani de închisoare cu executare pe fostul primar al Constanţei, Radu Mazăre, decizia fiind definitivă.

Citește și: Iubita lui Radu Mazăre, primele declarații, după ce a fost cerută în căsătorie! „Indiferent de circumstanțe...”

De asemenea, o pedeapsă cu executare a fost dispusă şi pentru Cristian Borcea, acesta primind 5 ani. Borcea s-a întors în detenţie după ce a fost eliberat condiţionat în urmă cu câteva luni.

Radu Mazăre a fost acuzat, alături de alţi funcţionari, de atribuirea nelegală a unor terenuri (plaje şi faleze din Constanţa), prejudiciul estimat de DNA ridicându-se la 114 milioane de euro. Decizia instanţei a venit după nouă ani de procese şi alte opt amânări consecutive de pronunţare a unei sentinţe.

Un elev din Vaslui s-a electrocutat la școală! Ce a făcut cu încărcătorul telefonului mobil, ca să își impresioneze cole... Fotbalist celebru, implicat într-un accident rutier, la Buzău! Bărbatul a salvat un bătrân de 82 de ani...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x