Live acum
Prime Time 20:30Chefi la cutite

Mama Luizei Melencu, transportată de urgență la spital: „Sunt disperat când văd că se prăbuşeşte”

Mama Luizei Melencu a fost transortată de urgență la Spitalul de Urgență din Craiova. Bunicul adolescentei a fost cel a sunat la 112, cerând disperat ajutor.

Mama Luizei Melencu, dusă de urgență la spital

Adevărul

Monica Melencu, mama Luizei Melencu, a ajuns de urgență la spital, după ce i s-a făcut rău sâmbătă seara. Bunicul adolescentei a sunat la 112 când a văzut fiica sa pierdea sânge pe nas. Echipajul medical i-a luat tensiunea, iar valoarea citită a fost îngrijorătoare.

A fost primul Crăciun fără Luiza. Pentru Monica Melencu au zile extrem de dificile, iar acest lucru s-a resimțit, organismul femeii cedând. Femeia și-ar fi petrecut zilele rugându-se ca fiica ei să se întoarcă acasă.

„A fost o perioadă grea. Monica a suferit mult. Astăzi (sâmbătă, n.r.) am văzut că era foarte palidă şi pe seară din senin a început să-i curgă sânge din nas care nu se mai oprea. Sunt disperat când văd că se prăbuşeşte, că nu mai are forţă. Ne-am speriat şi am sunat la 112", a declarat bunicul Luizei, citat de Adevărul.

Mama Luizei Melencu a fost dusă de urgență la spital, unde a primit îngrijiri medicale corespunzătoare. Femeia avea tensiunea foarte mare, dar medicii au reuşit să o stabilizeze.

Monica Melencu a refuzat internarea, pentru că urmează ca luini să meargă să studieze ultima parte din dosarul fiicei sale.

„M-au chemat pe 30 decembrie. Mă voi duce să studiez ultima parte. Vreau să văd totul cu ochii mei. Indiferent ce-mi spun acum anchetatorii, eu nu mai cred nimic. Simt, copilul meu trăieşte, dar nu-l caută nimeni. 2020 îmi va aduce copilul acasă. Veţi vedea”, a spus vineri Monica Melencu.

Medicii vor stabli dacă este necesar ca mama Luizei Melencu să rămână sub supraveghere medicală.

Recomandari