Căutare Live

Gheorghe Dincă, cerință revoltătoare în spatele gratiilor, în Ajunul Crăciunului. Ce a cerut monstrul din Caracal după ce s-a spovedit 

Gheorghe Dincă, principalul suspect în cazul de la Caracal, continuă să șocheze cu acțiunile sale. Mai exact, chiar în Ajunul Crăciunului, acesta a avut o solicitare nemaiîntâlnită. 

Gheorghe Dincă, cerință revoltătoare în spatele gratiilor, în Ajunul Crăciunului

Potrivit știripesurse.ro, Gheorghe Dincă, omul suspectat de uciderea Luizei Melencu și a Alexandrei Măceșanu, ar fi cerut, chiar în Ajunul Crăciunului, să se spovedească.

Ba mai mult, Dincă a cerut și un fotograf special pentru o sesiune foto. Pozele urmau să ajungă la familia sa, susține sursa citată.

Complicele lui Gheorghe Dincă a recunoscut tot! Ce i-au făcut Luizei Melencu este cumplit: „A fost supusă la perversiuni sexuale groaznice”

Fiul lui Gheorghe Dincă, plasat sub control judiciar

Fiul lui Gheorghe Dincă, Daniel, este urmărit penal pentru lovire și alte violențe, anunță procurorii, acesta fiind acuzat că a bătut doi jurnaliști, unul dintre aceștia având nevoie de 2-3 zile de îngrijiri medicale. Ambii jurnaliști au fost loviți la cap, informează Mediafax.

Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5 Bucureşti anunță că fiul lui Gheorghe Dincă, Daniel Dincă, este urmărit penal pentru lovire și alte violențe.

Gheorghe Dincă, mărturii halucinante: "Luiza mi-a spus că are prietene care fac sex pe bani." Presupusul criminal a mărturisit în detaliu ororile pe care le-a făcut

Acesta ar fi lovit doi jurnaliști atunci când încercau să îi ia un interviu.

”La data de 17.12.2019, în jurul orei 15:00, în timp ce se aflau în spatele Ministerului Comunicatiilor și Societății Informaționale din Bucureşti, B-dul Libertăţii, nr. 14, sector 5, inculpatul Dincă Gheorghe Daniel ar fi agresat-o fizic, lovind-o în zona capului pe persoana vătămată P.C. fără ca această persoană să necesite pentru vindecare zile de îngrijiri medicale, iar la aceeaşi dată ar fi agresat-o fizic, lovind-o în zona capului pe persoana vătămată U. I. V. care a necesitat pentru vindecare 2-3 zile de îngrijiri medicale”, se arată înr-un comunicat al Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5 Bucureşti.

Fiul lui Dincă a fost pus sub control judiciar pentru o perioadă de 60 de zile.

Așa îți golesc escrocii cardurile! "Bucla Libaneză" te lasă fără bani în cont și nu vei ști ce s-a întâmplat!... Ministerul Justiţiei face publică lista candidaţilor pentru conducerile Parchetului ICCJ, DNA şi DIICOT. Daniel Horodnic...
Parteneri
Alimente care afectează memoria și concentrarea: 5 categorii ce pot duce la depresie sau demență
Indiferent de vârsta pe care o ai, nu este niciodată prea târziu să-ți regândești stilul alimentar. Este foarte importantă alimentația pentru ca memoria și concentrarea să rămână intacte pe măsură ce trece timpul. În cazul în care te-ai hotărât să ai grijă de memoria și de sănătatea creierului, iată 5 alimente care afectează memoria și concentrarea.
Catine.ro
Ultimele știri