Mâncare otrăvită aruncată în parc, cu scopul de-a omorî câinii vecinilor! Polițiștii au anunțat cine are dreptate în acest caz

Un anunţ că într-un parc din Bucureşti a fost aruncată mâncare otrăvită a declanşat alarma. S-a creat panică printre părinţi, care sunt împărţiţi în două tabere!

Un anunţ că într-un parc din Bucureşti a fost aruncată mâncare otrăvită a declanşat alarma. S-a creat panică printre părinţi, care sunt împărţiţi în două tabere!

Otrava din parc ar putea face victime printre cei mici, chiar dacă a fost pusă de părinți cu scopul de a face rău câinilor de rasă, care au sărit pe un copil și l-au murdărit.

"Suntem câteva familii care au pregătit un asortiment bogat de mâncare otrăvită pentru câinii voştri". Astfel de afişe au umplut parcul de lângă şcoala 117 din Bucureşti. Iar ceilalţi părinţi au intrat în alertă.

Au strâns de pe jos toate probele. Bucăţile de carne, despre care se anunţase că erau otrăvite cu substanţe folosite la omorârea insectelor, au fost duse la poliţie.

Părinţii care ar fi venit cu mâncarea otrăvită şi-au explicat supărarea tot în mesajul printat. Povestesc că un câine ar fi sărit pe un copil, l-a speriat şi i-a murdărit hainele. Acum, poliţia este chemată să facă lumină.

În urma sesizărilor primite de la cetăţeni, la secţia 20 Poliţie au fost declanşate cercetări sub aspectul săvârşirii a două infracţiuni. Vorbim despre ameninţare şi în acelaşi timp vorbim despre tentativă a uciderii animalelor. Dacă se va dovedi că au pus otravă în parc, părinţii riscă dosar penal.

Orașe europene de vizitat în sezonul rece. Alege destinația favorită de acum
Iarna poate fi sau nu anotimpul tău preferat. Se pare că există orașe europene pe care e...
Horoscopul zilei de 16 octombrie 2021. Leii au parte de emoții puternice. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 16 octombrie 2021 spune că Leii au parte de emoții puternice și în...
Ultimele știri