Antena Căutare

Marius Petcu se pregatea sa mai dea un "tun" in ziua arestarii. Vezi inregistrarile!

In ziua in care a fost arestat, Marius Petcu se pregatea sa mai dea „un tun", scriu jurnalistii de la Adevarul. Contra unui „comision" considerabil, de 20%, presedintele CNSLR Fratia si al Sanitas intentiona sa-i dea omului de afaceri Petre Scrieciu un nou contract de executie.


Discutia ar fi avut loc in momentul flagrantului, pe 24 martie, in casa lui Marius Petcu. Martor, spun jurnalistii, a fost pentru o scurta perioada de timp, fiul sindicalistului, Razvan Petcu.

Potrivit ziarului Adevarul, Petcu i-ar fi spus afaceristului ca nu are un contract atat de mare. Scrieciu i-a propus insa, o inginerie financiara.

Discutie Petre Scrieciu - Marius Petcu:

Petre Scrieciu: „Deci, ca si, ca si acum! Ne intelegem, ne intelegem, daca imi dati o lucrare de cincizeci de miliarde si douazeci ( lei vechi - n.r.), douazeci si ceva ce trebuie sa va dau", i-a propus Petre Scrieciu lui Marius Petcu.

Petre Scrieciu: „Sau imi dati una mai mica da' facem, facem exact ca la asta! Deci, vorbim inainte: «Dom'le cat e...». «Atat sau 500 de euro pe metru! 400 de euro pe metru, da?». O punem cu 700, diferenta calculata cat este, da' sa-mi acopere si mie asta un milion" .

Marius Petcu: „Da, da' nu stiu daca am, ma, una de un milion, f...i mama ma-sii... ar fi de sase (600.000 de euro - n.r.), de sapte (700.000 de euro - n.r.), de eu stiu ce..."

Petre Scrieciu: „Imi dati din doua, ca nu moare nimeni."

Marius Petcu a fost trimis in judecata pentru luare de mita si este arestat preventiv din 31 martie 2010. El a fost acuzat ca a primit de la Petre Scrieciu o spaga de 1,4 milioane de lei si o vila in Predeal.

In schimb, firma lui Scrieciu, a primit de la Federatia Sanitas un contract de 9,2 milione de lei, pentru construirea „Centrului de educatie, perfectionare si recreere - Snagov".

Sursa: Antena3

VIDEO! Cel mai popular club din Mamaia ar putea fi demolat... Un an de austeritate: O pensionara a supravietuit cu 600 lei/luna...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x