Antena Căutare

Video. A lovit cu viteză două mașini parcată, iar una a fost proiectată într-o benzinărie. Clienții din interior, în stare de șoc

Un tânăr de 19 ani, din Craiova, care conducea în noaptea de marţi spre miercuri un autoturism, a provocat un grav accident într-o benzinărie, unde a lovit două maşini parcate regulamentar, din care una a fost proiectată în interiorul clădirii, rănind un bărbat.

Un tânăr de 19 ani, din Craiova, care conducea în noaptea de marţi spre miercuri un autoturism, a provocat un grav accident într-o benzinărie, unde a lovit două maşini parcate regulamentar, din care una a fost proiectată în interiorul clădirii.

Potrivit IPJ Dolj, tânărul ar fi intrat staţia peco pentru a alimenta şi, pentru că nu a adaptat viteza, a pierdut controlul autoturismului şi a lovit cele două maşini parcate, una dintre acestea fiind proiectată în interiorul clădirii prin uşile de acces.

În urma accidentului a fost rănit un bărbat de 38 de ani, care se afla în interiorul unităţii la momentul producerii accidentului. Acesta a fost transportat la spital, iar poliţiştii au întocmit dosar penal pentru infracţiunea de vătămare corporală din culpă şi distrugere.

Se dau bani de la stat! În ce condiții pot să primească acești români 2.500 de lei! ... Accident pe Centura Capitalei. Un pieton a fost lovit de două mașini...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x