Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Măsuri speciale pentru vizita Papei Francisc. Restricții pe mai multe artere de circulație, începând de joi seara

Măsuri de securitate fără precedent în toate locurile pe care le va vizita Papa Francisc. Prima oprire va fi la Bucureşti, unde sunt impuse restricţii de circulaţie şi se închid şcolile şi grădiniţele

Măsuri de securitate fără precedent în toate locurile pe care le va vizita Papa Francisc. Prima oprire va fi la Bucureşti, unde sunt impuse restricţii de circulaţie şi se închid şcolile şi grădiniţele.

Pentru vizita Papei Francisc, în București vor fi mobilizați peste două mii de polițiști și o mie șapte sute de jandarmi. Cele mai protejate zone vor fi cele din jurul Patriarhiei, Catedralei Neamului și Catedralei Romano-Catolice „Sfântul Iosif”.

Restricțiile de trafic vor fi aplicate succesiv. Începând de joi seara, în Piața Victoriei vor fi interzise oprirea și staționarea mașinilor, inclusiv în parcări, iar vineri circulația se va desfășura doar pe două benzi.

CITEȘTE ȘI: Papa Francisc, mesaj pentru români, înainte de a ajunge în țară: ”Vin între voi ca să mergem împreună!”

Vineri vor fi închise toate școlile din Capitală. Fiecare unitate de învățământ va anunța în cursul zilei de miercuri, dacă își va suspenda cursurile și joi.

Mai multe detalii, în materialul video de mai sus.

CITEȘTE ȘI: Flăcările n-au atins-o, iar cel care a încercat să o fure a paralizat! Povestea statuii făcătoare de minuni din Șumuleu Ciuc, unde va merge Papa Francisc - Foto

Sursa: Antena 3

Recomandari