Live acumFilm: Blonda de la drept
Prime Time 20:00Film: Parker

Medias: O tanara insarcinata in luna a opta a fost batuta si violata de propriul cumnat

Caz socant, in Medias. O tanara insarcinata in luna a opta a fost batuta si violata de propriul cumnat. Agresorul a asteptat sa ramana singur in casa cu femeia si a trecut la atac. Salvarea ei a venit din partea unor politisti care treceau prin zona si care i-au auzit strigatele. Dupa chinul cumplit, femeia a nascut in aceasta dimineata

Barbatul a profitat ca au ramas singuri in casa, pentru cateva minute. Incurajat si de cele cateva pahare pe care le bause inainte, a inceput s-o loveasca pe tanara insarcinata in luna a opta.

Au urmat scene cumplite. Strigatele femeii au fost auzite de un echipaj de politie, care trecea prin zona. Au intrat in casa si l-au imobilizat pe agresor. Apoi, au chemat o ambulanta pentru tanara.

„In aceasta seara a fost adusa o pacienta cu o sarcina in luna a 8-a, supusa unei agresiuni, cu mai multe leziuni la nivelul tegumentelor si la nivelul scalpului, posibil cu caracter sexual. Se pare ca Politia l-a prins pe agresor. Pacienta ramane la noi, va trebui sa nasca“, a declarat Mircea Truta, medic ginecolog.

A nascut, in aceasta dimineata. O fata perfect sanatoasa. Dupa ce se va mai reface, femeia este decisa sa depuna plangere la politie.

Daca se va dovedi agresiunea sexuala, cumnatul femeii se va intoarce dupa gratii. De unde a iesit, in urma cu cateva luni. Fusese inchis, tot pentru viol

Recomandari