Antena Căutare

Medic legist, reacție după ce INML a stabilit că nu se poate extrage ADN din probe: „Se poate afla din niște elemente simple de când sunt oasele”

Medicul legist, Dan Mărculescu, reacție după ce INML a stabilit că nu se poate extrage ADN din probe: „Se poate afla din niște elemente simple de când sunt oasele”.

Medicul legist, Dan Mărculescu, reacție după ce INML a stabilit că nu se poate extrage ADN din probe: „Se poate afla din niște elemente simple de când sunt oasele”.

Întrebat ce părere are despre declarațiile domnului Alexandru Cumpănașu legate de rezultatele IML în cazul Alexandrei Măceșanu, medicul legist Dan Mărculescu a precizat că rezultatele sunt dintr-un dinte, acesta spunând că: „Un dinte nu înseamnă moarte”.

Alexandru Cumpănaşu, după raportul INML: „Cred că în cazul Alexandrei a existat grabă nejustificată”... Un tânăr de 28 de ani este cercetat după ce a lovit mortal un biciclist, iar apoi a fugit de la locul faptei. Șoferul co...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x