Antena Căutare

Medicul care a vindecat cei mai mulți pacienți români cu coronavirus ne spune ce trebuie să facem prima oară când intrăm în casă

Dr.Virgil Musta, medicul de la spitalul din Timișoara în care s-au vindecat 43 de români diagnosticați cu coronavirus, a dezvăluit ce trebuie să facem cum intrm în casă, pentru a preveni răspândirea COVID-19.

„Virusul se transmite prin suprafețe contaminate care pot contamina mai departe mâini, haine, pantofi. În momentul când ajungem în casă primul lucru e să ne dăm jos pantofii. În plus, eu am recomandat prietenilor și pacienților mei ca la intrare să aibă un preș îmbibat cu o soluție dezinfectantă de clor.

În acest fel trecând cu talpa decontaminezi talpa pantofului, pentru că se știe că acest virus persistă destul de mult în praful de pe stradă”, a spus dr. Virgil Musta.

Alertă la Timișoara! 55 de români care trebuiau să stea izolați au fost găsiți pe străzi

Primarul Nicolae Robu a anunţat, luni, că 55 dintre cele 500 de persoane verificate, care trebuie să fie în izolare la domiciliu, nu au fost găsite acasă, în timpul unei acţiuni care s-a desfăşurat, duminică, în Timişoara.

„55 de persoane dintre cele circa 500 verificate, duminică, la domiciliu, nu au fost găsite. Inadmisibilă conduită! Îi lăsăm pe aceşti iresponsabili să se joace cu sănătatea noastră? Amenda pentru o asemenea faptă extrem de gravă, după opinia mea, este între 100 - 5.000 de lei, cu reducere la 50% din valoarea minimă, dacă plata se face în 15 zile. Adică, amenda devine 50 de lei. Vi se pare normal, stimaţi compatrioţi?”, arată Nicolae Robu într-o postare pe pagina sa de Facebook.

Sursa: Antena 3

Îngheaţă anul şcolar sau nu? De la vârful Guvernului, declaraţiile se bat cap în cap: „Un mesaj scenaristic și total nep... Județul în care deplasarea persoanelor este limitată și în timpul zilei! Anunțul a fost făcut de prefect: „Nu s-au respe...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x