Căutare Live

Regina Elisabeta a II-a, însoțită pentru prima dată doar de Meghan Markle la un evenimet oficial

Astazi Regina Elisabeta a II-a si Meghan Markle calatoresc impreuna, cu trenul regal, de la Londra la Cheshire. Este pentru prima data cand Ducesa de Sussex merge intr-o vizita oficiala neinsotita de sotul sau, printul Harry.

Astăzi Regina Elisabeta a II-a și Meghan Markle călătoresc împreună, cu trenul regal, de la Londra la Cheshire. Este pentru prima dată când Ducesa de Sussex merge într-o vizită oficială neînsoțită de soțul său, prințul Harry.

Se pare că Meghan a reușit să o cucerească pe Regină deoarece la cererea Majestății Sale, Ducesa de Sussex a fost invitată să călătoreascu cu trenul regal, onoare de care Prințul William și Kate Middleton nu au avut parte până acum și nici acordul de a călători cu acest tren.

Elisabeta a II-a și Meghan Markle au petrecut noaptea trecută împreună în călătorie. Pentru a evita să se trezeasă devreme, Regina preferă călătoriile pe timpul nopții. Chiar dacă vorbin de o distanță de aproximativ două în mod normal, acest tren regal merge mult mai încet decât trenurile care circulă pe această rută, așa că cele două au putut petrece mai mult timp împreună.

Vizita regală va începe mai întât cu un prânz organizat de Primăria orașului Cheste, apoi va avea loc inaugurarea podul Mersey și la final, o vizită la teatrul Storhouse care a fost recent renovat.

34 de ani de la Cernobîl. Imaginile gloriei din Pripiat, orașul în care s-a construit centrala morții. Așa arăta înainte... VIDEO / Omul ăsta merită tot respectul! Șofer din Brăila, surprins în timp ce coboară din mașină, la o trecere de pieton...
Parteneri
De ce mint oamenii. 4 motive explicate de psihologi
Se spune că minciuna are picioare scurte, iar acest lucru nu poate fi departe de adevăr. Există nenumărate motive pentru care multe persoane aleg să omită adevărul. Experții au încercat să afle de ce mint oamenii și să claseze principalele motive astfel încât să ne fie mai ușor să ne dăm seama de intențiile persoanei cu care purtăm o discuție.
Catine.ro
Ultimele știri