Live acumX Factor (r)
Prime Time 20:30Chefi la cutite

„Mai întâi, o să f** niște prostituate, în Olanda”. Umilință totală, pentru o bancă din România! Mesaj bombă, de la un client pus să-și justifice banii

Un client al Băncii Transilvania ar fi fost scos din sărite de faptul că reprezentanții acesteia i-ar fi cerut să își justifice banii, motiv pentru care ar fi trimis un mesaj verde-n față cu planul lui de cheltuieli.

„Mai întâi, o să f** niște prostituate, în Olanda”. Umilință totală, pentru o bancă din România! Mesaj bombă, de la un client pus să-și justifice banii

În mesajul ce circulă pe internet, românul ar fi explicat pe șleau ce ar face cu banii personali.

„Ținând cont că este vară și e perioada concediilor, fiind și după perioada de carantină, îmi doresc foarte mult să mă distrez, motiv pentru care voi călători în Olanda, unde prostituția este legală, să f** niște prostituate. Probabil că, până în Olanda, voi face același lucru în Austria și Germania”, ar fi scris românul.

Clientul Băncii Transilvania nu s-ar fi oprit aici cu detaliile. El s-a referit și la consumul de droguri, tot în Olanda. În plus, el le-ar fi sugerat și reprezentanților băncii să consume prăjituri cu marijuana, în speranța că „se vor trezi”.

Țiganul ajuns Domn al Moldovei i-a ”pârlit” lui Mihai Viteazul 6.000 de zloți roșii. ”Acu zice că-mi este frate!”

„Apoi, tot în Olanda, drogurile fiind legale, doresc să consum marijuana, hașiș și aș încerca și niște ciuperci. În Olanda, am auzit că au și niște prăjituri bune cu marijuana, pe care v-aș sugera să le încercați și voi, că poate vă treziți și nu mai impuneți oamenilor să dea declarații tâmpite în baza unor proceduri idioate, pentru a justifica ce fac cu banii lor personali”, ar mai fi scris clientul scos din sărite.

Românul ar fi înșiruit și alte două planuri, pentru finalul mesajului său către Banca Transilvania.

„Bineînțeles, dacă nu am hârtie igienică și tot am atâția bani, probabil că îmi voi face damblaua și mă voi șterge la c** ca bogătașii cu câteva sute de euro… Restul banilor sunt pentru a-mi împrumuta prietenii și a face cheltuieli inutile, ca ulterior să regret banii”, și-ar fi încheiat el mesajul.

Reacția băncii

E-mailul clientului a fost fotografiat de un angajat al băncii, fără a fi ascunse datele personale, iar la scurt timp acesta a ajuns pe reţelele de socializare. Banca Transilvania i-a cerut scuze clientului şi a transmis că va lua măsurile care se impun.

„Din primele indicii, un angajat al băncii a generat incidentul, din neglijenţă. Ca bancă, ne pare rău pentru această eroare şi ne cerem scuze pentru greşeala colegului nostru. Este un caz izolat şi nu reflectă standardele de siguranţă şi confidenţialitate ale băncii. Incidentul nu ne caracterizează. Suntem foarte atenţi la confidenţialitatea şi siguranţa datelor.

Investim continuu în infrastructură şi training pentru a menţine cele mai ridicate standarde de siguranţă şi profesionalism, precum şi dimensiunea umană a serviciilor noastre. Ne asumăm public să luăm măsurile care se vor impune şi conlucrăm activ cu instituţiile abilitate. Ne cerem scuze în primul rând clientului nostru.”, a transmis Banca Transilvania.

Recomandari