Antena Căutare

Meteorologii au făcut anunţul mult aşteptat. Aşa va fi VREMEA de Crăciun şi de Revelion

Administrația Națională de Meteorologie a emis prognoza meteo pe următoarele luni. Astfel, conform meteorologilor, de Crăciun și Revelion sunt șanse să avem zăpadă.

Administrația Națională de Meteorologie a emis prognoza meteo pe următoarele luni. Astfel, conform meteorologilor, de Crăciun și Revelion sunt șanse să avem zăpadă.

În luna noiembrie, temperaturile medii vor avea valori peste normalul climatologic în sud, sud-est și local în vest și apropiate de normal în celelalte regiuni. Temperatura medie a lunii va fi de 3.8 grade.

Cantitățile totale lunare vor fi excedentare în cea mai mare parte a ţării, exceptând areale restrânse din vest și sud, unde vor fi apropiate de mediile multianuale. Media precipitațiilor va fi de 41.5 l/mp.

În luna decembrie, temperatura medie lunară a aerului va avea, în general, valori apropiate de media multianuală. Media va fi de -0.8 grade.

Precipitațiile totale lunare vor fi local excedentare în regiunile centrale, estice și sudestice și apropiate de mediile climatologice în restul teritoriului. Media precipitațiilor va fi de 44.8 l/mp.

În luna ianuarie, temperatura medie lunară va avea valori sub media climatologică, local, în nordul și centrul țării și apropiate de normal în celelalte regiuni. Temperatura medie va fi de -2.1 grade.

Precipitațiile totale lunare vor avea o tendință spre excedent în regiunile centrale și local în cele vestice, iar în restul țării vor putea fi apropiate de mediile multianuale. Media precipitațiilor va fi de 33.6 l/mp.

SURSA: ANM

Lapte din făină și untură de porc, pus la vânzare! Cum afli dacă ceea ce cumperi din supermarket este contrafăcut: TESTU... Lege nouă pentru maşinile second hand! Ce li se pregătește românilor în perioada următoare...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x