Căutare Live

Microbuz cu români, spulberat de un TIR, în Cehia. Mașina s-a făcut bucăți. O femeie a murit pe loc, alți doi sunt în comă

Microbuz cu români, implicat într-un grav accident, pe o șosea din Cehia. Din primele informații furnizate de presa cehă, autovehiculul a fost spulberat de un TIR, înainte de granița cu Germania. O româncă a murit, iar alți șapte sunt gravi răniți. Doi se află în comă.

Microbuz cu români, spulberat de un TIR, în Cehia

tachovsky.denik.cz

Accidentul a avut loc marți, la ora 14.00, atunci când un camion și un microbuz s-au ciocnit în Tisova, în regiunea Tachov, la granița cu Germania, scrie site-ul stiridiaspora.ro. În microbuz erau opt români, iar femeia care stătea pe locul din dreapta șoferului a murit pe loc. Ceilalți șapte au fost răniți, patru dintre ei foarte grav, doi fiind în comă.

„Există șapte răniți la fața locului. Unul dintre oameni nu a supraviețuit accidentului”, a declarat Dagmar Jiroušková, purtătorul de cuvânt al Poliției, potrivit sursei citate.

Microbuz cu români, spulberat de un TIR, în Cehia. Mașina s-a făcut bucăți. O femeie a murit pe loc, alți doi sunt în comă

*Microbuz cu români, spulberat de un TIR, în Cehia; Colaj foto

În microbuzul spulberat de TIR se aflau doar români

Toate victimele aflate în microbuz sunt cetățeni români. O femeia a murit, alți șapte sunt la spital, dintre care doi în comă.

„Serviciul de salvare aeriană de la Líní a transportat un bărbat în stare critică pentru ventilația pulmonară controlată și celălalt într-o stare foarte gravă, dar conștient, la Spitalul Universitar Pilsen. Serviciul de salvare aeriană din Praga a transportat un bărbat în stare foarte gravă la spitalul din Motol”, a precizat Mária Svobodová, purtătorul de cuvânt al serviciului de salvare.

Cum s-a produs accidentul din Cehia, în care a fost implicat microbuzul cu români

Primele informații din anchetă arată că un șofer de camion, în vârstă de 44 de ani, a condus de la Trnová la Nová Hospoda și în timp ce trecea un viraj în Tisová, semiremorca a intrat pe sens opus, unde a intrat în coliziune cu o microbuzul care se apropia. Camionul avea o semiremorcă pentru transport de bușteni, dar nu era cu încărcătură. Drumul era umed în momentul producerii accidentului.

Așa îți golesc escrocii cardurile! "Bucla Libaneză" te lasă fără bani în cont și nu vei ști ce s-a întâmplat!... ISU Bucureşti - Ilfov anunţă că acţionează pentru a extrage o mare cantitate de apă acumulată într-un pasaj de pe Şoseau...
Ultimele știri