Antena Căutare

Mii de persoane au protestat la Guvern fata de comercializarea etnobotanicelor

Peste 2.500 de oameni au ales viata, luni, in Piata Victoriei din Bucuresti, la chemarea colegilor de la Radio Zu.

Campania cere interzicerea produselor etnobotanice si atrage atentia asupra faptului ca din ce in ce mai multi tineri mor sau ajung in stare grava din cauza acestor prafuri.

Mitingul din fata sediului Guvernului a durat 4 ore, timp in care pe scena au urcat cantareti, artisti, politicieni sau oameni care au reusit sa iasa din iadul dependentei de droguri.

Campania facuta de Radio Zu lupta pentru a opri ravagiile pe care le fac plantele etnobotanice in randul tinerilor. In fata Guvernului au venit si rudele tinerilor care au murit din cauza etnobotanicelor. Multi spun ca au prieteni sau colegi care cumpara etnobotanicele din magazine aflate in apropierea scolilor si liceelor.

"Nu se poate sa fie legala chestia asta. Unii zic ca, daca e legal, e un fel de bere. Magazinele sa fie inchise", a declarat Puia.

Romania este singura tara europeana in care se vand la liber astfel de substante psihotrope. Afacerea este de milioane de euro la nivel national si comerciantii invoca vidul legislativ pentru a obtine profit.

Sindicate: Bugetarii au primit doar 12,5% din majorarea salariala promisa... Radio Zu da panica la etnobotanica! Vezi imagini cu protestul din Piata Victoriei!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x