Antena Căutare

ATENȚIE! Mirosul de covrigi calzi te ademenește să-i mănânci cu poftă? Trebuie să citești asta!

De cele mai multe ori, în grabă, obișnuim să luăm câte un covrig, doi în drum spre școală sau serviciu.

De cele mai multe ori, în grabă, obișnuim să luăm câte un covrig, doi în drum spre școală sau serviciu.

Ademeniți de mirosul plăcut, fie prea grăbiți pentru a lua masa așa cum ar trebui, tot mai multe persoane cad pradă consumului acestui aliment care, în timp, poate provoca probleme de sănătate.

Covrigii calzi, consumați zilnic pe perioade mari de timp, determină acumularea nedorită de kilograme în plus, uneori până în punctul în care determină instalarea supraponderabilității și chiar a obezității, ambele foarte periculoase pentru sănătate. Astfel, medicii nutriționiști au descoperit că persoanele care mănâncă zi de zi un covrig de la simigerii au o greutate de două ori mai mare decât cele care consumă un covrig pe luna, scrie ele.ro.

Mai mult decât atât, deși oferă o senzație de sațietate, covrigii nu au niciun fel de valoarea nutritivă. Pe lângă faptul că predispun la instalarea supraponderabilității și a obezității, covrigii calzi favorizează și apariția diabetului. Nutriționiștii avertizează că făină albă, care stă la bază acestor produse, conține o cantitate mare de amidon care, în urmă ingerarii, se descompune în glucoză.

Litoralul se pregăteşte pentru 1 MAI!... Veste proastă pentru şoferi! Sute de radare vor fi instalate pe şoselele din România, de 1 mai...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x