Antena Căutare

Momente de PANICĂ la metrou! Trei persoane au cerut ajutor medical!

Dimineaţă, călătorii de la metrou au aşteptat peste 15 minute trenul care să îi ducă la serviciu. Trei oameni au solicitat ajutorul Ambulanţei, după ce li s-a făcut rău, pe peron. Ce anunță oficialii Metrorex pentru perioada următoare și la ce ar trebui să ne așteptăm

Sunt zile de haos la metrou, prima a fost astăzi. Oamenii s-au călcat în picioare, în cele mai aglomerate staţii. Se fac lucrări de modernizare în subteran, în nordul Bucureştiului - zonă în care sute de mii de oameni lucrează în corporaţii.

Metroul va circula după un program nou! Ce trebuie să afle călătorii

La primele ore ale dimineaţii, în staţia de metrou Unirii a fost furnicar. Oamenii s-au înghesuit să intre şi să iasă din metrourile care au sosit cu întârziere. Întreaga lor circulaţie a fost dată peste cap de câteva reparaţii în nordul Bucureştiului - în staţia corporatiştilor. Pipera. Unde lucrează aproape 300 de mii de oameni.

Peronul staţiei Aurel Vlaicu, ultima oprire înainte de Pipera, era şi mai aglomerat. Sute de oameni încercau, deodată, fie să iasă la suprafaţă, fie să prindă următorul tren. În haosul creat, unii călători şi-au luat rolul de îndrumători.

Ca să ajungă în Pipera, călătorii au fost anunţaţi să coboare la staţia Aurel Vlaicu şi să aştepte, pe acelaşi peron, următorul tren care să îi preia până la destinaţie. Numai că aşteptarea a fost mai lungă şi cu zece minute faţă de obicei. Suficient cât să creeze un blocaj într-o staţie tranzitată oricum de aproape 40 de mii de călători zilnic.

Încă de acum o săptămână, Metrorex a anunţat că vor începe lucrările de modernizare a macazurilor, iar circulaţia trenurilor va fi reorganizată în perioada 31 august - 3 septembrie. Luni metrourile vor circula normal.

Vrei să obţii un loc de parcare? Vei scăpa de drumul până la ghişeu! Proiectul a fost aprobat şi va intra în vigoare în ... ATENŢIONARE de călătorie MAE. Va fi GREVĂ generală timp de 24 de ore!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x