Căutare Live

Neamţ: 110 kilograme de cannabis destinat vânzării în Iaşi, dar şi în alte zone, au fost ridicate în urma a două percheziţii

O cantitate de 110 kilograme de cannabis estinat vânzării în Iaşi, dar şi în alte zone,16.800 de lei, 3 arme deţinute ilegal şi 2 telefoane mobile, ridicate de poliţişti în urma a două percheziţii în judeţul Neamţ, un bărbat fiind reţinut.

”La data de 13 noiembrie 2019, poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Iaşi, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – S.T. Iaşi, au efectuat două percheziţii domiciliare în judeţul Neamţ, la un bărbat, de 34 de ani, bănuit de cultivarea de droguri de risc. În urma percheziţiilor, poliţiştii au ridicat 110 kg. cannabis, droguri de risc care ar fi fost destinate comercializării pe raza municipiului Iaşi, precum şi a altor judeţe. De asemenea, au fost ridicaţi 16.800 de lei, 3 arme deţinute ilegal şi 2 telefoane mobile”, anunţă IGPR.

Contravaloarea totală a drogurilor ridicate de poliţiştii de combatere a criminalităţii organizate este estimată la 500.000 de euro.

Bărbatul bănuit de trafic de droguri a fost reţinut pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat Tribunalului Iaşi cu propunere de arestare preventivă.

Sursa : news.ro

Așa îți golesc escrocii cardurile! "Bucla Libaneză" te lasă fără bani în cont și nu vei ști ce s-a întâmplat!... Cazul Caracal. Alexandru Cumpănașu s-a dezlănțuit! Adevărul despre imaginile din Italia: „Mai bine mor!”...
Parteneri
De ce mint oamenii. 4 motive explicate de psihologi
Se spune că minciuna are picioare scurte, iar acest lucru nu poate fi departe de adevăr. Există nenumărate motive pentru care multe persoane aleg să omită adevărul. Experții au încercat să afle de ce mint oamenii și să claseze principalele motive astfel încât să ne fie mai ușor să ne dăm seama de intențiile persoanei cu care purtăm o discuție.
Catine.ro
Ultimele știri