Live acumChefi la cutite
Prime Time 20:00Chefi la cutite

Mărturii răvășitoare! "Poliția Caracal e mână-n mână cu mafioții, Dincă are spatele păzit!"

Ancheta de la Caracal devine şi mai complicată, la cinci săptămâni de când a început. Criminaliştii au descoperit noi fragmente osoase în curtea lui Gheorghe Dincă şi continuă şi scanarea pereţilor locuinţei în care cred că ar putea fi ascunse probe importante.

Ancheta de la Caracal devine şi mai complicată, la cinci săptămâni de când a început! Criminaliştii au descoperit noi fragmente osoase în curtea lui Gheorghe Dincă şi continuă şi scanarea pereţilor locuinţei în care cred că ar putea fi ascunse probe importante. În paralel, ar urma să fie audiaţi atât procurorul de caz, cât şi procurorul care s-a ocupat de dosarul Luizei.

Criminaliştii au verificat astăzi toaleta şi fosa septică din curtea lui Gheorghe Dincă. În curte, au marcat 84 de locuri suspecte. Intregul teren a lui Gheorghe Dinca de aproape doua mii de metri patrati a fost marcat de criminalisti.La cercetări au fost chemaţi şi medicii legişti. Anchetatorii au ridicat din curte noi fragmente osoase, dar rezultatele preliminare ale analizelor au stabilit că acestea nu sunt de natură umană.

AFLĂ MAI MULTE: Secretul INCREDIBIL pe care l-ar păstra autoritățile despre Alexandra Măceșanu! Cumpănașu, amenințări la adresa DIICOT! „Le dau o șansă să spună adevărul!”

Un martor, sunt protecția anonimatului, face declarații răvăsitoare! Acesta susține că poliția din Caracal e mână-n mână cu traficanții și clanurile interlope. Și-a dat seama de asta atunci când fata lui a dispărut de acasă și s-a dus să reclame, iar ei nu au vrut să intervină!

Recomandari