Live acum
Prime Time 20:30Film: Eroi de sacrificiu (SUA 2010)

Noi măsuri de relaxare, anunțate oficial de ministrul Sănătății! Când se va întâmpla

Informația momentului pentru români! Ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru, a declarat când ne putem aștepta la noi măsuri de relaxare, în contextul epidemiei de coronavirus.

Ministrul Nelu Tătaru, informații despre noile măsuri de relaxare

Ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru, a declarat că România a înregistrat duminică cel mai mic număr de cazuri de îmbolnăvire cu Covid-19, fiind totodată şi cel mai scăzut număr de cazuri în terapie intensivă, el precizând că suntem pe o pantă descendentă a îmbolnăvirilor.

MINISTRUL SĂNĂTĂȚII ANUNȚĂ NOI MĂSURI DE RELAXARE

“Este cel mai mic număr de cazuri noi pe 24 de ore de la începutul pandemiei. Avem şi cel mai mic număr de cazuri în terapie intensivă – 160, ceea ce ne certifică că suntem pe panta descendentă, urmând ca noi să gestionăm fiecare măsură de relaxare pe care am dat-o”, a afirmat ministrul Sănătăţii.

citește și: Domn' primar a fugit din carantină, la o băută! Ca să nu fie prins, a sărit în sicriu: „E mort, cum să-l amendați?!”

El a mai spus că de la data de 15 iunie românii se pot aştepta la noi măsuri de relaxare.

“Evaluarea pe o perioadă de 14 zile a măsurilor de relaxare puse în practică şi această evaluare având un rezultat pozitiv, ne putem aştepta la 15 iunie la un alt pachet de măsuri de relaxare”, a transmis Nelu Tătaru.

Noi măsuri de relaxare, anunțate oficial de ministrul Sănătății! Când se va întâmpla

Ministrul Nelu Tătaru, informații despre noile măsuri de relaxare

Ministrul a mai afirmat că mai sunt câteva cazuri de spitale unde ar trebui intervenit asupra managementului, dar nu a dorit să dea exemple.

citește și: Coronavirusul, prezis într-o carte din 1981! Se știe și leacul pentru vindecare, dar toți ignoră! „E arma biologică perfectă pentru timpuri de război. O să reapară”

“Sunt cazuri unde ar trebui intervenit asupra managementului, suntem deocamdată la discuţii cu aceste cazuri particulare, cu managerii de acolo şi sperăm să rezolvăm în acest fel. (...) Nu aş vrea să discutăm pe exemplu particular, vreau să am discuţii să ajungem la o înţelegere strict profesională dincolo de alte criterii”, a mai afirmat Nelu Tătaru, pentru cei de la Digi24, potrivit celor de la news.ro.

Alte trei decese provocate de coronavirus au fost anunţate duminică. Bilanţul a ajuns la 1.262. În ultimele 24 de ore au fost înregistrate 124 de noi cazuri de îmbolnăvire, numărul total ridicându-se la 19.257.

Recomandari