Antena Căutare

Nu scăpăm de iarnă! ANM a emis un nou COD GALBEN în Capitală și alte zece județe

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis, vineri seara, mai multe atenţionări nowcasting Cod galben de polei pentru zece judeţe şi municipiul Bucureşti, valabile în perioada următoare.

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis, vineri seara, mai multe atenţionări Cod galben de polei pentru zece judeţe şi municipiul Bucureşti, valabile în perioada următoare.

Potrivit meteorologilor, în judeţul Bihor, Ilfov, Ialomiţa, Prahova, Argeş, Giurgiu, Dâmboviţa, Buzău, Teleorman şi Călăraşi, precipitațiile mixte se vor transforma în polei.

Meteorologii au avertizat și asupra fenomenului numit ploaia îngheţată,care va transforma străzile într-un uriaş patinoar. Tot ce atinge această ploaie va îngheţa pe loc sub o crustă de gheaţă: asfalt, maşini, cabluri sau copaci.

Apoi, precipitaţiile vor trece din nou printr-o zonă cu aer foarte rece, pe măsură ce se apropie de sol. Ploaia se va transforma în picături grele de apă sau lapoviţă, care, la contactul cu orice suprafaţă rece, vor îmbrăca totul în gheaţă.

Gerul siberian va lovi din nou Europa. România, pe lista țărilor cu temperaturi extreme în luna martie: Cât de frig va f... Un studiu arată că tații, care își cresc singuri copiii, mor mai repede ca mamele singure...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x