Antena Căutare

Numarul magazinelor "de vise" din Bucuresti a scazut cu 60%

Prefectura Capitalei a anuntat, vineri, ca numarul buticurilor ce comercializeaza produse etnobotanice a scazut cu doua treimi din decembrie 2010 si pana acum, potrivit Mediafax. Astfel, din cele 107 "magazine de vise" au ramas in prezent doar 35.


De asemenea, in urma controlului au fost date zece amenzi, in valoare totala de 57.600 de lei, iar sapte persoane s-au ales cu dosare penale.

"Toate substantele au fost inaintate catre Laboratorul Central de Analiza si Profil al Drogurilor din cadrul IGPR, pentru expertizare", mai informeaza Institutia Prefectului, intr-un comunicat de vineri, care anunta ca verificarile "vor continua".

Comercializarea produselor etnobotanice la o distanta mai mica de 1,5 kilometri de scoli, camine, biblioteci, tabere scolare, biserici, spitale si gari au fost interzise, in urma unei decizii a CGMB din 17 decembrie 2010.

sursa:Antena3

O salupa s-a scufundat in Portul Constanta, dupa ce a fost lovita de o nava... HR: Industria auto face anul acesta cele mai multe angajari, peste 7.000...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x