Antena Căutare

Alertă! O asistentă de la UPU Timişoara, care a fost de gardă noaptea trecută, infectată cu coronavirus

O asistentă de la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean din Timişoara, care noaptea trecută era de gardă, a fost infectată cu coronavirus, ea fiind transferată la Spitalul de Boli Infecţioase ”Victor Babeş” din Timişoara.

Potrivit medicilor, femeia s-a simţit rău la finalul turei de serviciu, luni dimineaţă, şi avea febră. Asistenta a fost imediat izolată şi i s-au prelevat probe pentru testele covid 19, iar rezultatul a fost pozitiv.

Asistenta medicală a fost transferată la Spitalul de Boli Infecţioase ”Victor Babeş” din Timişoara unde primeşte tratament.

UPU a Spitalului Judeţean Timişoara a fost dezinfectată. Cel mai probabil, femeia nu a transmis virusul deoarece atât ea, cât şi colegii ei purtau echipamente de protecţie. Oricum, toţi cei care au lucrat în tură, noaptea trecută, vor fi monitorizaţi.

Sursa : news.ro

Managerul Spitalului Focşani şi mai multe cadre medicale s-au izolat la locul de muncă, după ce au intrat în contact cu ... Pandemia de coronavirus scoate la iveală neregulile din România: "Medicii au tolerat lipsurile din spitale timp de ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x