Antena Căutare

Improvizație revoltătoare marca CFR. O bariera de cale ferată a fost semnalizată cu o vestă reflectorizantă!

O barieră ruginită, cărată pe braţe de angajaţi, ori de câte ori trece un tren prin zonă. Este o nouă imagine a dezastrului de la CFR

O barieră ruginită, cărată pe braţe de angajaţi, ori de câte ori trece un tren prin zonă. Este o nouă imagine a dezastrului de la CFR. Angajaţii au fost nevoiţi să improvizeze un sistem de avertizare rudimentar, după ce bariera prea veche a cedat. Nu este o improvizaţie, spun oficialii Companiei. În schimb, ministrul Transporturilor ameninţă din nou cu demiteri, după ce reporterii noştri i-au arătat imaginile revoltătoare.

Scenele de toată jena au loc în localitatea argeşeana Mihăeşti, pe traseul liniei de cale ferată Bucureşti-Câmpulung Muscel. Şoferii opresc, se minunează şi transmit totul pe Facebook.

Situaţia durează de câteva zile, după ce un cablu de oţel care susţinea bariera a sărit din loc. Angajatul a reuşit să o blocheze cu un lemn de salcâm. Apoi a apelat la varianta de rezervă. Ca bara de fier să fie vizibilă pe timpul nopţii, pe ea au fost montate două semne ruginite, un felinar şi o vestă reflectorizantă.

Răzvan Cuc spune că în bugetul din acest an sunt prevăzuţi bani pentru modernizarea trecerilor la nivel cu calea ferată, iar directorii CFR care nu-i vor folosi vor fi daţi afară.

A terminat Facultatea de Medicină din Oradea și a fost dat afară după patru zile! România, în centrul unui scandal medic... Ziua Internațională a Fericirii. 20 citate despre fericire...
Zodii ghinioniste în ziua de 4 iunie 2023. Trei nativi care se vor confrunta cu probleme
Astrele vorbesc despre trei zodii ghinioniste în ziua de 4 iunie 2023. Acești trei nativi se...
Horoscopul zilei de 4 iunie 2023. Berbecii trebuie să fie atenți la bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 4 iunie 2023 spune că Berbecii trebuie să fie atenți pe plan financiar...
Parteneri
Cel mai bun smoothie antiinflamator. Nutriționiștii îl recomandă pentru micul dejun
Catine.ro
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x