Antena Căutare

O batranica de 75 de ani, impreuna cu Politia, a inscenat un flagrant

O batranica de 75 de ani din Capitala e mai tare ca James Bond. Impreuna cu Politia, femeia a inscenat un flagrant la finalul caruia un fost traficant de droguri si complicele acestuia au fost incatusati. Cei doi foloseau o metoda deja clasica de pacaleala prin telefon.

La 75 de ani, batrana a jucat rolul unei victime credule, intr-un flagrant organizat de Politie, dar pus la cale chiar de ea. Totul a inceput in urma cu cateva zile, cand a primit un telefon, iar vocea unui barbat o felicita ca ar fi castigat un premiu de 20.000 de euro. Barbatul, care se prezenta a fi angajatul unei companii de telefonie fixa, i-a spus insa ca premiul nu e chiar pe gratis.

Femeia a intrat in jocul individului si a incercat sa traga de timp. A anuntat Politia si si-a jucat rolul de victima, desi nu a crezut nicio clipa ca ar fi castigat vreun leu. S-a dus la bancomat ca sa scoata suma ceruta. In momentul in care le-a dat plicul suspectilor, politistii i-au incatusat.

Modul de operare era unul des intalnit in ultima perioada, si anume inselaciunile prin telefon

Unul dintre indivizi si-a petrecut cinci cinci ani dupa gratii pentru trafic de droguri. Ieri a fost arestat pentru inselaciune, iar complicele este cercetat in stare de libertate. Anul trecut, numai in Capitala, au fost depuse 130 de plangeri care incrimineaza acest mod de operare. Jumatate dintre ele au fost rezolvate.

UPDATE! Mircea Albulescu a lesinat si a fost dus de urgenta la spital! Actorul a facut un puseu de tensiune... Urari pentru Ion: Cum au petrecut cei mai cunoscuti sarbatoriti din tara...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x