Căutare Live

România e plină de Dorei! Cum a fost „reparată” o conductă de apă din Hațeg

Imaginile zilei vin din Haţeg (județul Hunedoara), unde autorităţile au găsit o soluţie ridicolă pentru a repara o conductă de apă! 

Toată lumea știe de Dorel, muncitorul care mai mult strică decât repară! La Hațeg, autoritățile au decis să folosească o metodă mai mult decât bizară pentru a astupa fisurile dintr-o conductă de apă. Un martor a filmat totul, iar imaginile au ajuns imediat virale pe internet, stârnind hohote de râs, dar și multe reacții negative!

Practic, fisurile au fost astupate cu bucăţi de lemn. Un localnic revoltat a fotografiat lucrarea făcută ca în Evul Mediu şi a postat imaginea pe reţelele de socializare.

Imaginea a devenit virală, iar în scurt timp, reprezentanţii furnizorului de apă au dat asigurări că, în perioada următoare, conducta va fi înlocuită.

Valoarea lucrărilor pentru un tronson de 580 de metri este de 145.000 de euro!

Așa îți golesc escrocii cardurile! "Bucla Libaneză" te lasă fără bani în cont și nu vei ști ce s-a întâmplat!... O nouă indemnizație pentru români. Cine sunt persoanele care vor putea să primească 650 de lei de la stat...
Parteneri
De ce mint oamenii. 4 motive explicate de psihologi
Se spune că minciuna are picioare scurte, iar acest lucru nu poate fi departe de adevăr. Există nenumărate motive pentru care multe persoane aleg să omită adevărul. Experții au încercat să afle de ce mint oamenii și să claseze principalele motive astfel încât să ne fie mai ușor să ne dăm seama de intențiile persoanei cu care purtăm o discuție.
Catine.ro
Ultimele știri