Antena Căutare

O copilă se plimba pe bicicletă, când a fost spulberată de o mașină, pe marginea drumului. Gestul șocant făcut de șoferul vinovat

Tragedie în județul Iași! O copilă de opt ani, care se plimba pe bicicletă, a fost spulberată de o mașină, pe marginea drumului în localitatea Mânzătești. După ce a văzut ce făcuse, șoferul vinovat a făcut un gest revoltător.

Tragedie în județul Iași! O copilă de opt ani, care se plimba pe bicicletă, a fost spulberată de o mașină, pe marginea drumului în localitatea Mânzătești. După ce a văzut ce făcuse, șoferul vinovat a făcut un gest revoltător.

O fetiță a fost ucisă, miercuri seara, după ce a fost spulberată, pe marginea drumului, de o mașină. Copila, care se plimba pe bicicletă, nu a putut fi salvată, în ciuda eforturilor medicilor de la Unitatea de Primire a Urgenţelor de la Spitalul de Pediatrie.

După ce a văzut ce făcuse, în loc să caute ajutor, șoferul vinovat a fugit de la locul tragediei, fiind prins de polițiști într-un sat aflat la opt kilometri distanță de locul accidentului. Bărbatul a fst dus la audieri la sediul Biroului Rutier Iaşi.

Apropiaţii şoferului spun că acesta suferă de o boală gravă, fiind supus în ultima perioadă unor tratamente severe.

La faţa locului au ajuns două echipaje ale ISU Iaşi, victima fiind transportată în stare gravă la Spitalul de Copii "Sfânta Maria" din Iaşi. Medicii au încercat resuscitarea fetiţei timp de câteva zeci de minute, însă în final a fost constatat decesul acesteia.

„Am fost solicitaţi pentru un accident rutier cu o victimă, un pieton minor, lovit de un autoturism în comuna Ungheni, localitatea Mânzăteşti. S-a intervenit cu un echipaj de Terapie Intensiva Mobilă şi un echipaj de Prim Ajutor. Victima a fost transportată la Spitalul Sfânta Maria”, a declarat Gabriel Covăsneanu, purtătorul de cuvânt al ISU Iaşi.

Microbuz plin cu pasageri, răsturnat din neatenția unui șofer, la Tișița! Ce s-a întâmplat | FOTO... Jumătate de milion de români au două sau mai multe locuri de muncă. Mulţi ajung să lucreze chiar şi 16 ore pe zi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x