Antena Căutare

O femeie de 21 de ani, insarcinata in luna a saptea, a murit la maternitatea Polizu

O tanara in varsta de 21 de ani, care era insarcinata in luna a saptea, a decedat vineri seara la maternitatea Polizu din Bucuresti. Femeia, internata pentru sarcina cu risc, a intrat in stop cardio-respirator.



Ministerul Sanatatii a declansat deja o ancheta, in timp ce secretarul de stat Raed Arafat a declarat, pentru Realitatea TV, ca este prematur sa se vorbeasca acum despre cauzele decesului, inainte de a avea raportul medicului legist.

Din primele informatii se pare ca femeia, internata pentru ca exista riscul sa nasca inainte de termen, a fost vazuta ultima oara de personalul medical inainte de miezul noptii, starea ei fiind buna. Ulterior, tanara a intrat in stop cardio respirator. Fatul a fost extras prin cezariana si s-a incercat resuscitarea ambilor pacienti, insa niciunul nu a supravietuit.

Rudele acuza medicii ca nu au tratat-o pe femeie corespunzator. Arafat a dat asigurari ca in cazul anchetei de la Polizu comunicarea Ministerului Sanatatii va fi una transparenta si ca "nimic nu va fi musamalizat".

N-ai plecat de 1 Mai? Viziteaza Palatul Parlamentului!... Au incercat sa fure carburant, desi aveau Politia pe urme (VIDEO)...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x