Căutare Live

„Are coronavirus, se târăște, cade, urlă, murdărește tot. Eu trebuie să o spăl. Am 74 de ani și am și eu COVID-19! Nu mai pot”. O femeie internată la Timișoara, dezvăluire înfiorătoare! Video

O bunică depistată pozitiv cu coronavirus, în vârstă de 74 de ani, a făcut dezvăluiri șoc din Spitalul de Boli Infecțioase „Victor Babeș” din Timișoara, unde, după cum susține ea, este nevoită să îngrijească o altă pacientă cu COVID-19, paralizată.

Femeia de 74 de ani a fost infectată de tânăra din Petroșani care s-a plimbat prin mai multe spitale, fără să le spună medicilor că a fost în Italia. Ea susține că personalul medical nu se interesează de starea colegei sale de salon, deși este nevoie tot timpul de ajutor.

„M-a pus într-un salon cu o bolnavă care e paralizată. Se târăște, cade, face pe ea, urlă, strigă și așa mai departe. Am 74 de ani. Sunt cardiacă, am avut câteva accidente vasculare. Și eu mă chinui cu ea, toată ziua. Am crezut că înnebunesc. Eu trebuie să o spăl, eu trebuie să o schimb, că nu vine nimeni. Și nu mai pot. Eu trebuie să o hrănesc, să-i dau mâncare, să-i dau medicamente, eu să o schimb, eu să o spăl.

Nu vine nimeni. Vine dimineață doamna doctor în vizită cu un asistent și până seara, după-masă nu vine nimeni. Degeaba sun, că nu vine. Ne-a lăsat un telefon să sunăm dacă sunt probleme în salon. Și am sunat și acum după-masă, pe seară, am sunat de nu știu câte ori să trimită pe cineva, că nu mai pot”, a spus femeia de 74 de ani, plângând, la Antena 3.

Citește și:

„Ne-a prins coronavirusul! Unii dintre noi ne-am crezut ca și morți, când COVID-19 ne-a izbit ca un tăvălug” FOTO

”Să fiu al dracu', mai bine mă băgau în pârnaie! Am luat coronavirus de la o înmormântare și de la un grătar!” Pacientul zero!​

”Ai vrut să ucizi 3.000.000 de oameni. Ce naiba suflet poți avea, frumoaso?” O singură femeie ține o țară în șah!... Traian Berbeceanu, şeful de cabinet al lui Marcel Vela: „Alimentele nu se vor raţionaliza”...
Parteneri
Obiceiuri pe care să le adopți dimineața. Ce recomandă specialiștii
Dacă ți-ai propus să faci o schimbare în viața ta, specialiștii îți vin în ajutor cu o listă de obiceiuri pe care să le adopți dimineața. Aceste gesturi mărunte vor avea un impact semnificativ asupra rutinei tale de zi cu zi.
Catine.ro
Ultimele știri