Antena Căutare

O femeie s-a aruncat de la etajul 8. Când au intrat în casă, polițiștii au găsit un cadavru în descompunere. Cine murise de trei zile

Caz cutremurător într-un cartier din zona de sud a Ploieştiului. O femeie s-a aruncat de la etajul 8 al blocului în care locuia, chiar în momentul în care oamenii legii încercau să-i spargă uşa.

Caz cutremurător într-un cartier din zona de sud a Ploieştiului. O femeie s-a aruncat de la etajul 8 al blocului în care locuia, chiar în momentul în care oamenii legii încercau să-i spargă uşa. Poliţiştii fuseseră chemaţi de vecini, care s-au plâns că pe scară miroase îngrozitor. Când au intrat în casă, anchetatorii au găsit cadavrul mamei femeii care s-a sinucis.

De câteva zile, pe scara blocului mirosea foarte urât. Exasperaţi, vecinii au anunţat aseară poliţiştii, iar aceştia, împreună cu pompierii, au venit să vadă ce se întâmplă. Au sunat la uşa femeii şi, cum nu a răspuns, au spart uşa. N-au mai apucat să o salveze însă.

Vecinii au anunţat că miroase ceva. Şi, când au venit pompierii să spargă uşa, dânsa s-a aruncat de la etaj.

Iar când au intrat în casă, pompierii au găsit un tablou înfiorător: cadavrul mamei femeii. Aceasta murise de câteva zile.

A murit la doar 11 ani! Un copil din Sighetu Marmației și-a găsit sfârșitul într-un mod violent... Cea mai căutată meserie din România. Salariile încep de la 1100 de lei și ajung până la 9.000 de lei pe lună!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x