Live acumFilm: Alice in Tara Oglinzilor (SUA 2016)
Prime Time 20:00Film: Parker

Scandal monstru în Cluj, după ce o femeie și-a prins soțul cu amanta în mașină! Bărbatul făcuse accident 

O femeie din Cluj a descoperit că soțul ei are o aventură, după ce acesta a fost implicat într-un accident rutier.  Femeia a venit într-un suflet să vadă ce s-a întâmplat, iar când a ajuns la fața locului a descoperit că bărbatul era în mașină cu amanta. 

O femeie din Cluj a descoperit că soțul ei are o aventură, după ce acesta a fost implicat într-un accident rutier. Femeia a venit într-un suflet să vadă ce s-a întâmplat, iar când a ajuns la fața locului a descoperit că bărbatul era în mașină cu amanta.

În momentul în care a fost implicat în accident, bărbatul se afla în mașină cu amanta. Femeia a avut nevoie de îngrijiri medicale, iar atunci când soția lui a văzut că omul alături de care trăia o înșelase, ea și-a ieșit din minți.

Citește și: La nuntă, s-a trezit cu amanta îmbrăcată în rochie de mireasă! „Asta meriți dacă te încurci cu altele!” Video

Nu l-a lovit pe soțul ei, ci pe amanta, pe care a amenințat-o cu bătaia.

Citește și: Bombă! A mai apărut o amantă a manelistului Costel Biju, în direct! „Eu am fost cu el!"

”Două persoane sunt consultate de echipajul SAJ în aceste momente. Pompierii au asigurat siguranța locului cu o autospecială cu modul de descarcerare, fără a fi nevoie să extrage persoanele din autoturisme", a precizat purtătorul de cuvânt ISU Cluj, potrivit stiridecluj.ro.

Recomandari