Antena Căutare

Scandal monstru în Cluj, după ce o femeie și-a prins soțul cu amanta în mașină! Bărbatul făcuse accident 

O femeie din Cluj a descoperit că soțul ei are o aventură, după ce acesta a fost implicat într-un accident rutier.  Femeia a venit într-un suflet să vadă ce s-a întâmplat, iar când a ajuns la fața locului a descoperit că bărbatul era în mașină cu amanta. 

O femeie din Cluj a descoperit că soțul ei are o aventură, după ce acesta a fost implicat într-un accident rutier. Femeia a venit într-un suflet să vadă ce s-a întâmplat, iar când a ajuns la fața locului a descoperit că bărbatul era în mașină cu amanta.

În momentul în care a fost implicat în accident, bărbatul se afla în mașină cu amanta. Femeia a avut nevoie de îngrijiri medicale, iar atunci când soția lui a văzut că omul alături de care trăia o înșelase, ea și-a ieșit din minți.

Citește și: La nuntă, s-a trezit cu amanta îmbrăcată în rochie de mireasă! „Asta meriți dacă te încurci cu altele!” Video

Nu l-a lovit pe soțul ei, ci pe amanta, pe care a amenințat-o cu bătaia.

Citește și: Bombă! A mai apărut o amantă a manelistului Costel Biju, în direct! „Eu am fost cu el!"

”Două persoane sunt consultate de echipajul SAJ în aceste momente. Pompierii au asigurat siguranța locului cu o autospecială cu modul de descarcerare, fără a fi nevoie să extrage persoanele din autoturisme", a precizat purtătorul de cuvânt ISU Cluj, potrivit stiridecluj.ro.

Cum sună imnul oficial dedicat vizitei lui Papa Francisc în România. Video... Călătoriile cu autobuzul nu mai pot fi plătite prin SMS. Bucureștenii sunt indemnați să cumpere din nou carduri de la ch...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x