Antena Căutare

Fetiță de zece ani, moartă pe un pat de spital, din cauza unei boli netratate la timp! Mama, copleșită de durere: ”A fost cel mai pur suflet!”

O fetiță de doar zece ani și-a pierdut viața din cauza unei meningite, la câteva zile după ce s-a plâns de durere de ureche. 

O fetiță de doar zece ani și-a pierdut viața din cauza unei meningite, la câteva zile după ce s-a plâns de durere de ureche.

Abbigayle Dipietro, o fetiță de zece ani care visa să devină vegetariană, a murit pe patul de spital din Fort Wayne, Indiana, după ce a intrat în comă.

Ea a ajuns la Urgență după ce s-a plâns de durere de ureche. La început, medicii nu s-au arătat îngrijorați, însă la scurt timp a început să vomite și a avut un atac, moment în care aceștia i-au făcut teste pentru meningită.

Înainte de a veni rezultatele, însă, micuța a intrat în comă, iar joia trecută a murit.

Părinții micuței sunt acum sfâșiați de durere, iar mama ei a făcut public un mesaj sfâșietor pe contul de socializare: ”Și-a iubit familia și animalele. A fost cea mai drăguță fetiță”, a scris ea.

”Își dorea să devină vegetariană. Era atât de vie, de unică. A fost cel mai pur suflet pe care l-am cunoscut vreodată”, a mai adăugat Tasha Dipietro-Anderson, mama fetei, potrivit Daily Mail.

Familia a primit un ajutor de peste 12.000 de dolari, bani ce vor fi folosiți acum pentru înmormântarea fetiței.

Inspectoratul Școlar s-a autosesizat în cazul fetiței cu autism, care a fost ascunsă într-o clasă goală: ”S-a încălcat d... S-a aflat cine este individul care a bătut cu sălbăticie o tânără! Bărbatul a fost condamnat la închisoare pentru opt an...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x