Antena Căutare

O mireasă a murit cu puțin timp înainte de a se căsători, în timp ce mirele o aștepta în biserică! Simptomele pe care le-a ignorat tânăra de 30 de ani

O mireasă însărcinată a murit cu câteva ore înainte de a păși în fața Altarului, lăsând în urmă un tată singur și o fetiță care a venit pe lume printr-o cezariană de urgență. 

O mireasă însărcinată a murit cu câteva ore înainte de a păși în fața Altarului, lăsând în urmă un tată singur și o fetiță care a venit pe lume printr-o cezariană de urgență.

Jessica Guedes, o asistentă în vârstă de 30 de ani, era însărcinată în șase luni și nu știa să aibă probleme de sănătate atunci când a început să se simtă rău, în timp ce se afla în limuzina care avea s-o ducă la biserică pentru a se căsători cu bărbatul căruia avea să-i dăruiască o fetiță.

La început, ea s-a plâns că se simte amețită și de dureri în spate, însă familia ei a crezut că e vorba de o simplă anxietate.

Citește și: Mireasa a crezut că și-a găsit rochia visurilor, la un preț de nimic! Când a probat-o, a amuțit!: „Nu pot să apar la nuntă așa!”

În același timp, însă, logodnicul ei, pompierul Flavio Gonçalvez, în vârstă de 31 de ani, o aștepta în fața altarului și a fost surprins de întârziere.

”Am fost îngrijorat atunci când o așteptam în fața altarului și vedeam că nu mai vine. Momentele alea mi s-au părut ani întregi. O rudă apropiată a pășit pe covorul roșu și mi-a spus că a leșinat. Am ieșit imediat din biserică, am deschis ușa limuzinei și i-am spus ”Iubito, sunt aici”. Mi-a spus că e bine, că are doar o durere în spate, iar atunci am devenit pompier. Am scos-o din mașină și am cerut ajutorul colegilor mei”, a povestit bărbatul.

Jessica a fost transportată la spitalul din Sao Paolo, însă având în vedere complexitatea cazului a fost transferată la un spital privat.

Citește și: Boala ce omoară mii de gravide și cauzează nașteri premature! Care sunt semnele ce te trimit de urgență la medic

În ruma investigațiilor, medicii au stabilit că femeia a suferit un infarct cauzat de preeclamsie, boala de care suferea, dar și de o sângerare internă, motiv pentru care chirurgii au fost nevoiți să-i scoată uterul.

Din păcate, însă, medicii n-au putut să-i salveze viața, însă au salvat-o pe fetița ei, Sophia, care a măsurat doar 34 de centimetri și a cântărit 929 de grame. A stat în spital două luni de zile, la incubator, iar acum este un bebeluș normal.

Fenomen înspăimântător pe litoral. Nisipul a fost ridicat în aer, în doar câteva secunde. Video... Dramă la Liceul Pedagogic din Drobeta-Turnu Severin. Un profesor de educaţie fizică a fost găsit fără suflare chiar în s...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x