Antena Căutare

„Eu sunt în război cu țiganii” - Profesoara „pistolară” își terorizează elevii, cu jigniri și amenințări. De ce nu se iau măsuri împotriva femeii?

Profesoara din Bucureşti la orele căreia părinţii se tem să-şi lase copiii spune că ea este victima. Într-un interviu în exclusivitate pentru Observator, susţine că reacţiile sunt exagerate. Are tot dreptul de a deţine o armă neletală, spune aceasta. Nu ar vrea să intre cu ea la ore, dar nu ştie încă dacă o poate lăsa la intrarea în şcoală.

Profesoara din Bucureşti la orele căreia părinţii se tem să-şi lase copiii spune că ea este victima. Într-un interviu în exclusivitate pentru Observator, susţine că reacţiile sunt exagerate. Are tot dreptul de a deţine o armă neletală, spune aceasta. Nu ar vrea să intre cu ea la ore, dar nu ştie încă dacă o poate lăsa la intrarea în şcoală. În plus, profesoara recunoaşte acuzaţiile rasiste. Autorităţile din Învăţământ caută acum soluţii legale pentru a lua măsuri împotriva ei.

„Eu sunt în război cu ţiganii. Cale de împăcare între mine şi ţigani nu există.​”

„Da, este adevărat, nu suport ţiganii. Surpriza a fost alta, că s-a generalizat. Deci au zis aşa: dacă nu suporţi ţiganii şi eşti declarată rasistă, automat ei mi-au pus toate celelalte naţii. Şi arabii, nu ştiu, oricine este diferit de român.​”

Sunt declaraţiile uluitoare ale Mihaelei Cioc, de zece ani profesoară de tehnologie. Părinţii se tem că vrea să vină înarmată la şcoală.

Cadrul didactic spune că deţine legal o armă cu gloanţe neletale.

„Am tot avut discuţii de genul ăsta în fiecare an. Pot să o las undeva la poartă, cum se zice, dar, mă rog, la şcolile care au pază. Pot să o las ori acolo, la portarul respectiv sau la pază, ori dacă nu să mi se aloce un spaţiu undeva, o casetuţă, unde eu să depun acea armă”, a adăugat Mihaela Cioc.

Mihaela Cioc a fost amendată de Consiliul Naţional împotriva Discriminării, în 2017. Azi, reprezentanţii instituţiei sunt şocaţi de afirmaţiile profesoarei.

Inspectoratul Şcolar Bucureşti susţine că nu o poate ţine departe pe profesoară de catedră, pentru că din toate documentele medicale reiese că este aptă. În plus, a câştigat de fiecare dată concursurile.

„Nu putem să-i refuzăm doamnei profesor dreptul la muncă”, a declarat Maria Manea, purtător de cuvânt ISMB.

Pe numele profesoarei a început o nouă cercetare disciplinară pe motiv că nu s-a prezentat încă la ore.

Haos la metrou, mii de oameni blocați pe peroane! Ce au anunțat reprezentanții Metrorex... Amenzi noi pentru cei care locuiesc la bloc. Ce trebuie să facă Asociațiile de Locatari, până la finalul lunii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x