Antena Căutare

O sotie geloasa a sechestrat si a torturat presupusa amanta a sotului ei! Adolescenta de 17 ani a ramas fara o ureche, a fost batuta crunt si arsa cu tigara

O fata de 17 ani a fost mutilata pe viata de o femeie de 28 de ani geloasa si de o alta adolescenta de 15 ani. Cele doua i-au taiat urechea, au ars-o cu tigara, au batut-o si au sechestrat-o. S-a intamplat la Rosiori de Vede, in Teleorman. Totul pentru ca adolescenta ar fi avut o relatie extraconjugala cu sotul femeii. Cele doua agresoare au fost oprite din tortuta chiar de politisti, iar femeia a fost retinuta. Judecatorii au decis insa ca nu reprezinta un pericol si au eliberat-o

Andreea era o fata frumoasa. In cateva minute, femeia de 28 de ani si o adolescenta de 15 ani i-au mutilat chipul. Pe viata. Abia daca i se mai vad ochii si are rani adanci pe fata. Fata spune ca agresoarea si complicea ei de 15 ani ani s-au asigurat ca nu se va mai uita nimeni la ea.

Pentru inceput ar fi atras-o in capcana. Au asteptat-o sa iasa de la scoala si au convins-o sa urce in masina ca sa o duca acasa. Gelozia si razbunarea ar fi stat in spatele torturii. Femeia de 28 de ani o banuia pe fata ca ar fi avut o relatie cu sotul ei.

In timpul chinurilor, un baiat a auzit strigatele disperate ale fetei, care era amenintata cu moartea si a sunat la politie.

Oamenii legii au retinut-o pe femeia in varstã de 28 de ani, dar judecatorii jde la Rosiori de Vede au eliberat-o. Au considerat ca nu reprezinta un pericol pentru nimeni. Procurorii au facut recurs.

Mai mult, agresoarele, dintr-o familie cu stare, ar fi incercat sa-i cumpere fetei tacerea. Rudele femeii de 28 de ani nu confrima, dar nici nu neaga spusele fetei.

Parintii fetei au acum lacrimi in ochi. Nu-i pot alina suferinta si nici nu-i pot promite ca isi va recapata chipul.

Ministrul Muncii: Pensiile vor fi indexate, iar medicamentele vor fi compensate cu 90% pentru cei cu pensii sub 1.000 le... Hotul care trecea prin zid! Un barbat a spart un depozit de materiale de constructii de patru ori...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x