O sotie geloasa a sechestrat si a torturat presupusa amanta a sotului ei! Adolescenta de 17 ani a ramas fara o ureche, a fost batuta crunt si arsa cu tigara

O fata de 17 ani a fost mutilata pe viata de o femeie de 28 de ani geloasa si de o alta adolescenta de 15 ani. Cele doua i-au taiat urechea, au ars-o cu tigara, au batut-o si au sechestrat-o. S-a intamplat la Rosiori de Vede, in Teleorman. Totul pentru ca adolescenta ar fi avut o relatie extraconjugala cu sotul femeii. Cele doua agresoare au fost oprite din tortuta chiar de politisti, iar femeia a fost retinuta. Judecatorii au decis insa ca nu reprezinta un pericol si au eliberat-o

Andreea era o fata frumoasa. In cateva minute, femeia de 28 de ani si o adolescenta de 15 ani i-au mutilat chipul. Pe viata. Abia daca i se mai vad ochii si are rani adanci pe fata. Fata spune ca agresoarea si complicea ei de 15 ani ani s-au asigurat ca nu se va mai uita nimeni la ea.

Pentru inceput ar fi atras-o in capcana. Au asteptat-o sa iasa de la scoala si au convins-o sa urce in masina ca sa o duca acasa. Gelozia si razbunarea ar fi stat in spatele torturii. Femeia de 28 de ani o banuia pe fata ca ar fi avut o relatie cu sotul ei.

In timpul chinurilor, un baiat a auzit strigatele disperate ale fetei, care era amenintata cu moartea si a sunat la politie.

Oamenii legii au retinut-o pe femeia in varstã de 28 de ani, dar judecatorii jde la Rosiori de Vede au eliberat-o. Au considerat ca nu reprezinta un pericol pentru nimeni. Procurorii au facut recurs.

Mai mult, agresoarele, dintr-o familie cu stare, ar fi incercat sa-i cumpere fetei tacerea. Rudele femeii de 28 de ani nu confrima, dar nici nu neaga spusele fetei.

Parintii fetei au acum lacrimi in ochi. Nu-i pot alina suferinta si nici nu-i pot promite ca isi va recapata chipul.

Parteneri
Meghan Markle împlinește 40 de ani. Detalii mai puțin știute despre Ducesa de Sussex
Meghan Markle împlinește frumoasa vârstă de 40 de ani și pare mai fericită ca niciodată. Ducesa de Sussex are alături o familie frumoasă și multă dragoste primită din partea celor apropiați. Oamenii sunt nerăbdători să vadă cum își va serba aceasta aniversarea, mai ales că sursele au speculat faptul că Ducesa ar fi angajat un organizator de petreceri care a colaborat inclusiv cu celebra Oprah Winfrey.
Catine.ro
Ultimele știri