Căutare Live

Oradea a îmbrăcat straie de sărbătoare, odată cu deschiderea târgului de Crăciun. Oraşul arată ca-n poveşti

Şi Oradea a îmbrăcat haine de sărbătoare! S-a deschis târgul de Crăciun! Deşi au fost puţine grade în termometre, mii de oameni au petrecut, aseară, în oraşul plin de lumini şi culoare. Copiii au fost, desigur, cei mai fericiţi

N-ar mai fi plecat acasă. Căsuţele cu bunătăţi au fost luat cu asalt de pofticioşi. Comercianţii le-au pregătit multe surprize. culinare. De exemplu, somon făcut după o reţetă finlandeză. Furnicar a fost şi la standurile cu băuturi calde.

Luminiţele au transformat oraşul într-un tărâm de basm. Într-un asemenea decor, copiii au radiat de fericire. Chiar ei au avut misiunea de a da startul sărbătorilor de iarnă.

Copiii s-au distrat şi pe patinoar, iar părinţii au fost responsabili cu. fotografiile. Nimeni nu a plecat acasă fără o poză lângă bradul uriaş.

Pe langa traditionalele casute cu bunatati si cadouri, patinoarul sau bradul inalt, a fost adusa si aceasta roata carusel, alba, aflata pentru prima data in Romania. Ce pot sa va spun este ca, de acolo de sus, de la peste 30 de metri inaltime, peisajul este de vis. Mii de oameni au trecut pe la târg.

În plus, timp de o săptămână, Oradea va fi Oraşul faptelor bune. Evenimentul organizat de Radio ZU va aduce pe scenă aproape 30 de artişti.

Așa îți golesc escrocii cardurile! "Bucla Libaneză" te lasă fără bani în cont și nu vei ști ce s-a întâmplat!... Nea Mărin spune „Poftiţi pe la noi: Poftiţi prin ţară!”, din 6 decembrie 2021, în fiecare luni, marţi şi miercuri, la An...
Ultimele știri