Antena Căutare

Orașul din România unde locatarii blocurilor primesc bani să-și facă curat în fața scărilor

Orașul din România unde locatarii blocurilor primesc bani să-și facă curat în fața scărilor

Locuitorii care stau la bloc, în Alba-Iulia, ar putea primi bani pentru a-și face curat la scară. Este cel mai nou proiect la care primăria lucrează îndelung și care vrea să stimuleze oamenii să facă și să păstreze curățenia.

„Pentru implicarea cât mai multor albaiulieni, respectiv scări de bloc, în acțiunile de curățenie și de menținere a blocurilor și a domeniului public din imediata vecinătate a acestora, reprezentanții Primăriei Alba Iulia vor organiza concursul Alba Iulia curată”, se precizează în expunerea de motive a proiectului.

Potrivit publicației alba24.ro, la concurs pot participa numai scările de bloc arondate asociațiilor de proprietari din Alba Iulia care efectuează lucrări de întreținere a spațiilor verzi, a parcărilor, terenurilor aferente imobilelor, aparținând domeniului public sau privat al municipiului.

Concursul se va desfășura în perioada 15 octombrie 2019 – 31 mai 2020 și se va finaliza prin recompensarea participanților aflați pe primele trei locuri, cu o contribuție de la bugetul local și prin acordarea de diplome, după cum urmează:

locul 1 – 5.000 de lei

locul 2 – 3.500 de lei

locul 3 – 2.000 de lei

Premiile în bani vor fi virate în contul asociației de proprietari din care face parte scara de bloc declarată câștigătoare.

Mesajul cutremurător al bărbatului părăsit de soție și lăsat cu trei copii! ,,Draga mea, am trăit fără tine două zile și... Operaţiune în Bucureşti: O tânără a sunat la 112 şi a reclamat că e sechestrată, dar nu poate da prea multe detalii desp...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x