Antena Căutare

(P) Câte tipuri de jocuri de noroc sunt?

Într-o lume în care timpul este fragmentat de responsabilități, momentele de răgaz reprezintă o ocazie bună de a te relaxa.

Câte tipuri de jocuri de noroc sunt?

Pixabay

Puține lucruri te deconectează mai bine decât jocurile de noroc, așa că nu ezita să le încerci. Joacă însă cu responsabilitate, adică nu petrece prea mult timp în „lumea norocului“, nu investi sume care îți afectează bugetul destinat nevoilor tale sau ale familiei și fă pauze când simți că devii dependent. Ai o mulțime de cazinouri și jocuri la dispoziție, astfel că nu te vei plictisi niciodată. Dincolo de oferta bogată, jocurile de noroc se împart în patru categorii distincte. Poți încerca doar una sau le poți explora pe toate, pentru mai multă varietate.

1. Jocuri de masă

Ruleta

În această categorie intră jocurile de cărți, ruleta, jocurile cu zaruri și altele care au nevoie de o masă pentru a se desfășura în condiții bune. Ruleta este unul dintre cele mai populare jocuri de cazino din lume. Acesta presupune ghicirea numărului sau culorii pe care se oprește o bilă aruncată în timp ce ruleta se învârte. Posibilitățile de de pariere sunt multe, iar cele mai populare sunt:

  • numărul exact;
  • par─impar;
  • roșu─negru;
  • mai mic de 18─mai mare de 18;
  • coloană;
  • număr simplu sau până la șase numere;
  • duzină;

Baccarat

Jocul cu acest nume se bazează pe adunarea celor două numere corespunzătoare cărților primite. Dacă suma depășește 10, se scade 10, astfel că dacă ai un 14 și un 2, se consideră că suma ta este 14+2-10, adică 6. Nu cel care are suma mai mare câștigă, ci cel care a pariat corect pe raportul dintre mâna jucătorului și cea a casei. Astfel, există trei posibilități de pariere: jucător, casă și egal. Dacă situația de la finalul jocului corespunde celei alese la începutul rundei, ai câștigat.

Poker

Pokerul este cel mai popular joc de masă iar celebritatea sa nu se rezumă la cazinourile fizice sau la turneele profesioniștilor. Milioane de jucători amatori concurează pe internet pentru sume reale sau doar în partide de plăcere. Pokerul are multe variante de joc, iar popularitatea lor diferă de la o țară sau regiune la alta. Totuși, la nivel global, cea mai apreciată formă de poker este Texas Hold’em, care oferă combinația perfectă dintre strategie și hazard.

2. Sloturi

Sloturile sunt cunoscute în România și ca aparate sau „păcănele“. Popularitatea lor a crescut vertiginos în ultimii zeci de ani, iar odată cu apariția variantelor online, au devenit accesibile în orice colț de lume conectat la internet. Ele funcționează pe baza unui software care include un generator de numere aleatorii, cu rol în determinarea poziției simbolurilor. Autorități independente verifică regulat programele de software pentru a se asigura că sloturile nu favorizează casa sau jucătorul.

3. Videopoker

Videopokerul este o categorie aparte a jocurilor de noroc, pentru că, în locul adversarilor reali, concurezi cu inteligența artificială. Chiar dacă există echivalent electronic și pentru blackjack sau ruletă, în cazul acestora substituirea casei cu inteligența artificială nu schimbă specificul jocului. Videopokerul, în schimb, este diferit de pokerul jucat cu alte persoane, pentru că stilul și reacțiile jucătorilor reali nu pot fi simulate. Videopokerul se poate juca pe aparate similare celor pentru „păcănele“ sau în cazinouri online.

4. Alte jocuri

Există și alte jocuri de noroc care nu se încadrează în categoriile menționate mai sus. Includem aici keno, loterie, bingo și pariurile sportive. Popularitatea lor nu este de neglijat, mai ales că toate au specificul lor. De exemplu, pariurile presupun analiză și gândire analitică, în timp ce loteria ține doar de noroc.

Amatorii de gambling au la dispoziție patru tipuri principale de jocuri de noroc și o mulțime de alte variante. Alege tipul care îți place, ține cont de ofertele de aici și distrează-te responsabil.

Restricții de circulaţie noaptea, în week-end, program magazine. Regulile pentru vaccinați și nevaccinați după pragul de... Rezultate Loto 23 septembrie 2021. Numerele câștigătoare la 6/49, Joker, 5/40, Noroc, Super Noroc și Noroc Plus...
Ora de vară 2023. Ce decizie a luat Comisia Europeană
Trecerea la ora de vară 2023 se face pe data de 26 martie. Totuși, foarte multe țări din...
Horoscopul zilei de 22 martie 2023. Racii se vor face remarcați. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 22 martie 2023 spune că Racii dau dovadă de putere și perseverență...
Parteneri
Dovlecei umpluți cu legume și cușcuș. Rețetă delicioasă de post
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x