PANICĂ în spitalele din România! Medicii trag un semnal de ALARMĂ! „Poate fi fatală”

Panica a cuprins mai multe unități medicale din România, după ce numeroși pacienți s-au prezentat la spital într-o stare extrem de gravă! Ceea ce este cu adevărat îngrijorător este faptul că doctorii sunt depășiți de situație!

Un bărbat şi o femeie au ajuns în stare gravă la spital, după ce au fost muşcaţi de şerpi, iar medicii nu exclud posibilitatea să fi fost vorba de veninoasele reptile. Ambii sunt în stare stabilă acum şi li s-a administrat serul antiviperin. Este alertă şi în spitale, însă. Spre exemplu, la spitalul Sfântul Spiridon din cel mai mare oraş al Moldovei mai există o singură doză de ser salvator.

Este panică în mai multe sate din Iaşi, unde oamenii se tem să nu fie atacaţi de vipere!

În grădină se afla femeia de 34 de ani din comuna ieşeană Focuri, când la un moment dat a simţit o înţepătură. Iniţial nu a dat importanţă şi şi-a continuat treaba, dar în scurt timp a început să simtă efectele atacului.

Femeia a mers la dispensarul din localitate, unde medicul a evaluat-o şi şi-a dat seama că e nevoie de o intervenţie urgentă. Aşa că a sunat la112.

În aceeaşi zi şi un bărbat de 62 de ani dintr-o altă comună a ajuns în stare gravă la spital, muşcat, posibil, tot de o viperă.

Şi lui i s-a administrat serul antivierperin, însă medicii trag un semnal de alarmă. Sunt abia primele cazuri semnalate în judeţul Iaşi, iar la Spitalul Sfântul Spiridon mai este acum o singură doză. Netratată corespunzător, muşcătura de viperă poate fi fatală.

Modele de unghii pentru Halloween. Idei creative pentru manichiura perfectă
Manichiura unei femei este de cele mai multe ori cartea sa de vizită. Unghiile frumoase și...
Horoscopul zilei de 20 octombrie 2021. Scorpionii trebuie să învețe din greșeli. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 20 octombrie 2021 aduce multe vești bune pentru nativii din zodiac. Astăzi...
Parteneri
Hummus cu usturoi copt. Un preparat gustos și cremos
Dacă adori rețeta clasică de hummus, din bucătăria orientală, nu ezita să încerci și varianta de hummus cu usturoi copt. Este un preparat gustos, cu o textură cremoasă și aromă subtilă de usturoi.
Catine.ro
Ultimele știri