Căutare Live

Vești proaste pentru toți pensionarii! Pensii sosite cu întârziere chiar la început de an. Care este singura categorie de pensionari care face excepție

Vești proaste pentru pensionari la început de an! Chiar dacă odată cu trecerea sărbătorilor, buzunarele românilor sunt goale, iar ale pensionarilor cu atât mai mult, această perioadă aglomerată de la început de an, a decalat programul poștașilor, dar și plata pensiilor acordate prin intermediul Poștei Române.

Vești triste la început de an pentru toți pensionarii! Perioada sărbătorilor de iarnă a decalat plata pensiilor prin Poșta Română, pentru prima lună din 2019. Pe ce dată vor începe oamenii să își primească pensiile în luna ianuarie

Vești proaste pentru pensionari la început de an! Chiar dacă odată cu trecerea sărbătorilor, buzunarele românilor sunt goale, iar ale pensionarilor cu atât mai mult, această perioadă aglomerată de la început de an, a decalat programul poștașilor, dar și plata pensiilor acordate prin intermediul Poștei Române.
Plata efectivă a pensiilor va începe miercuri, 9 ianuarie, potrivit unui document remis de Compania Naţională Poşta Română. Plata pensiilor prin card se va desfăşura însă normal!
Perioada sărbătorilor de iarnă a decalat cu câteva zile plata pensiilor prin Poșta Română, pentru prima lună din 2019.

Ordinele de plată au fost depuse astăzi, 4 ianuarie, iar plata efectivă a pensiilor va începe miercuri, 9 ianuarie. În consecinţă, achitarea mandatelor la domiciliul beneficiarilor se va face în perioada 9-17 ianuarie 2019. Totodată, perioada de achitare a mandatelor la ghişeu va fi până pe 21 ianuarie 2019 iar înapoierea drepturilor neachitate se va face pe 25 ianuarie 2019. Plata pensiilor prin card se va desfăşura normal.

Anul acesta, pensiile publice vor crește de la 1 septembrie, când valoarea punctului va fi majorată de la 1.100 lei, la 1.265 lei.

Așadar, din septembrie pensiile publice vor fi mai mari cu 15 la sută față de cât sunt în prezent. Și tot de la 1 septembrie 2019 indemnizația socială pentru pensionari, respectiv pensia minimă va crește de la 640 lei la 704 lei. Aceasta se acordă persoanelor cărora, potrivit stagiului de cotizare pe care l-au acumulat, li se cuvine o pensie mai mică decât indemnizația. O altă noutate pe care o aduce anul 2019 este aceea că de la 1 ianuarie nu se mai poate „cumpăra” vechimea în muncă. Mai exact, persoanele care au dorit să-și completeze stagiul de cotizare la pensie, respectiv să plătească retroactiv contribuția, au avut posibilitatea să o facă până la 31 decembrie 2018, spune tvsudest.ro

Salariul URIAȘ pe care îl încasează Patriarhul Daniel începând cu 1 ianuarie. E greu de imaginat!... Se fac angajări la început de 2019 în toate aceste domenii! Care sunt criteriile de angajare și de la câți bani începe s...
Parteneri
Creșterea în greutate la menopauză: soluții ca să previi îngrășarea
Creșterea în greutate la menopauză este de cele mai multe ori inevitabilă, însă acest lucru nu înseamnă că ea nu poate fi ținută sub control. Este nevoie de multă voință, dar și disciplină pentru a-ți păstra silueta și pentru a te simți la fel de bine în corpul tău.
Catine.ro
Ultimele știri