Antena Căutare

Ministrul Muncii dă asigurări: "Pensiile majorate, de la 1 septembrie, vor ajunge la fiecare pensionar din România"

Pensiile vor fi livrate în continuare fiecărui pensionar din România, dă asigurări Ministrul Muncii, după ce s-a zvonit că n-ar mai exista bani la bugetul de stat pentru a acoperi majorările anunțate de Guvern, de la 1 septembrie 2019. 

Pensiile vor fi livrate în continuare fiecărui pensionar din România, dă asigurări Ministrul Muncii, după ce s-a zvonit că n-ar mai exista bani la bugetul de stat pentru a acoperi majorările anunțate de Guvern, de la 1 septembrie 2019.

Ministrul Muncii, Marius Budăi, a afirmat joi, într-o conferinţă de presă la Sibiu, că pensiile vor fi în continuare plătite şi că politicienii din opoziţie îi "panichează" inutil pe pensionari, iar declaraţiile "iresponsabile" ale acestora trebuie să înceteze.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Acesta a adăugat că şi alţi politicieni, printre care şi deputatul liberal Raluca Turcan, au lansat afirmaţii "şocante" legate de pensii de la tribuna Parlamentului şi a mai arătat că "acest tip de declaraţii iresponsabile trebuie să înceteze".

VIDEO - Cum ar arăta trecerile de pietoni SIGURE în București... Mario Iorgulescu ar putea muri în orice moment. Medicii de la Elias fac tot posibilul să-i salveze viața...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x