Antena Căutare

Plânsetele unui copil se aud din stradă, la o grădiniță din Timișoara: "Sunt cuminte, m-am cumințit, au! Mamaaa"

O clădire înaltă plină de copii, ce funcționează ca grădiniță și creșă, dar și o fereastră deschisă de unde se aud plânsetele disperate și repetate ale unui micuț: "Gata, sunt cuminte, au", strigând-o pe mama sa, în timp ce îngrijitoarea urlă la el. Scena a avut loc în Timișoara și a fost filmată de o femeie care trecea, întâmplător, prin zonă. Imaginile au ajuns pe internet și au stârnit revoltă.

O clădire înaltă plină de copii, ce funcționează ca grădiniță și creșă, dar și o fereastră deschisă de unde se aud plânsetele disperate și repetate ale unui micuț: "Gata, sunt cuminte, au", strigând-o pe mama sa, în timp ce îngrijitoarea urlă la el. Scena a avut loc în Timișoara și a fost filmată de o femeie care trecea, întâmplător, prin zonă. Imaginile au ajuns pe internet și au stârnit revoltă.

Strigătele de disperare, printre lacrimi, ale copilului răzbat prin geamul ferestrei. „Sunt cuminte, sunt cuminte, auuu, mamaaaa!” În tot acest timp, persoana care ar trebui să-l îngriijească încearcă să-l oblige, pe un ton furios, să meargă la culcare. Țipetele sunt auzite de o trecătoare, care decide să înregistreze scena și să facă totul public.

Femeia a trimis filmarea pe adresa publicației locale Opinia Timișoarei, care a făcut public materialul video. Este vorba de Grădinița 25 cu program prelungit, dar și despre creșa Ileana Cosânzeana din Timișoara, ambele funcționând în aceeași clădire.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Femeia care a trimis filmulețul, mamă și ea, a fost revoltată de strigătele copilului

„Mie mi se face rău (urmează sa nasc) și am și eu copil la gradi, așa ca nici n-am reușit sa îl ascult pana la capăt. Dar e suficient cât se aude. E revoltător!", a declarat pentru sursa citată cea care a înregistrat scena.

Pentru moment, Inspectoratul școlar a deschis o anchetă în acest caz, urmând să se stabilească de unde anume se auzeau țipetele, asta în contextul în care, la auzul celor întâmplate, atât directoarea grădiniței, cât și cea a creșei a susținut că incidentul nu ar fi avut loc în incinta instituției lor. Astfel, directoarea gradiniței sune că sunetele vin din creșă, în timp ce coordonatoarea celor mici spune că un copil atât de mic, până în trei ani, ca cei pe care îi are în grijă, nu vorbește atât de bine.

DNA : Zece persoane, trimise în judecată pentru evaziune fiscală, într-un dosar cu prejudiciu de aproape 12 milioane de ... Paște 2019. La ce să fii atent când alegi carnea și ouăle pentru masa de Paști...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x