Antena Căutare

„De ce dai în mine?”. Un tânăr, bătut de un polițist, în București! I-a dat pumni în față! Atenție, imagini ce vă pot afecta emoțional! VIDEO

Un tânăr a fost bătut măr de un polițist, miercuri seară, în București. Agentul de poliție l-a lovit de mai multe ori cu pumnul în față. Momentul a fot filmat.

„De ce dai în mine?”. Un tânăr, bătut de un polițist, în București! I-a dat pumni în față! Atenție, imagini ce vă pot afecta emoțional! VIDEO
Un tânăr, bătut cu pumni în față de un polițist, în București! Atenție, imagini ce vă pot afecta emoțional! VIDEO

Poliția Capitalei a anunțat că a fost o acțiune de sancționare a doi bărbați care nu s-au lăsat legitimați, potrivit ordonanțelor militare, iar polițistul violent este cercetat de structurile de control intern.

În imaginile video ce au fost filmate de la un balcon se vede cum un polițist purtând mască a lovit violent, cu pumnii, un bărbat. „De ce dai în mine?”, a întrebat tânărul.

La un moment dat, a apărut un alt polițist, care -a oprit pe colegul său violent. Acesta din urmă, însă, a strigat la un alt bărbat aflat câțiva metri mai încolo, care a luat-o la fugă. Polițistul a alergat după el.

A apărut și o mașină de poliție cu girofarul aprins și îl prind pe cel de-al doilea bărbat, pe care l-a întrebat „care este urgența după ora 10 noaptea”.

Poliția Capitaleia emis un comunicat

Poliția Capitalei a emis un comunicat în care arată că incidentul a avut loc în București, iar polițistul violent va fi cercetat.

„Cu privire la imaginile apărute în spațiul public, vă facem cunoscut faptul în noaptea de 7/8 aprilie, doi bărbați au fost opriți de către un echipaj al Secției 9 Poliție, în vederea legitimării și verificării documentelor prevazute de Ordonanțele Militare. Bărbații au refuzat legitimarea și au fost conduși la subunitatea de poliție, unde au fost sancționați contravențional, fiecare, cu suma de 200 lei, conform prevederilor Legii nr 61/1991, precum și cu suma de 10.000 lei având în vedere că nu dețineau documentele prevazute de Ordonanțele Militare.

Cu privire la modul în care a acționat polițistul, Direcția Generală de Poliţie a Municipiului București s-a sesizat din oficiu și a demarat cercetări prin structura de control intern, urmând a fi dispuse măsuri legale”, se arată în comunicatul Poliției.

„Coronavirusul este un lup în blană de oaie!”. Cum se deghizează COVID-19, ca să păcălească sistemul imunitar! Imagini incredibile! FOTO

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Încă un spital din Suceava intră în carantină. Aproape toți pacienții și mai multe cadre medicale, infectați cu coronavi... Raed Arafat, veste bună în plină pandemie de coronavirus: ”Șefa ATI de la Spitalul Gerota se simte bine, e în afara oric...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x