Antena Căutare

Timis: Doi politisti de la Rutiera, retinuti pentru luare de mita

Inca doi agenti de la rutiera din Timis au ajuns azi noapte dupa gratii. Politistii au incercat sa faca un ban in plus pe seama unui roman stabilit in Italia care a provocat un accident usor. I-au promis ca vor trece cu vederea greseala lui, pentru cateva sute de lei. Barbatul a acceptat sa le dea banii, dar apoi a stat de vorba cu colegii agentilor si le-au intins acestora o capcana chiar in sediul politiei.

Cei doi agenti risca sa schimbe uniforma de politist cu cea de detinut. Au constatat un accident usor de circulatie, provocat de un roman stabilit in Italia, si au crezut ca dau lovitura. I-au cerut bani omului ca sa nu ii suspende permisul de conducere.

S-au inteles ca soferul sa le aduca 600 de lei, chiar in sediul Politiei. Barbatul a venit insa insotit de Ofiterii de la Directia Generala Anticoruptie care i-au prins in flagrant pe agentii corupti.

Cei doi agenti au primit ordonanta de retinere pentru 24 de ore si astazi vor fi prezentanti instantei cu propunerea de arestare preventiva. Alti opt politisti din judetul Timis au primit mandate de arestare in cursul acestei saptamani, tot pentru luare de mita.

Bacalaureat 2012: Cum s-au descurcat elevii la ultima proba... Zboruri anulate pe Otopeni. O companie aeriana a intrat in greva...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x