Antena Căutare

Pericol public pe străzile Capitalei! Poliţiştii au tras focuri de armă şi au urmărit kilometri întregi un şofer băut şi fără permis

Beat şi fără permis, un individ a pus zeci de oameni în pericol, într-o cursă nebună pe străzile Capitalei! Cu poliţia pe urme şi cu trei pasageri în maşină, bărbatul a gonit kilometri întregi, până a intrat cu viteză într-un autoturism şi a rănit o femeie. Ca să-l oprească, agenţii au tras mai multe focuri de armă.

Beat şi fără permis, un individ a pus zeci de oameni în pericol, într-o cursă nebună pe străzile Capitalei! Cu poliţia pe urme şi cu trei pasageri în maşină, bărbatul a gonit kilometri întregi, până a intrat cu viteză într-un autoturism şi a rănit o femeie. Ca să-l oprească, agenţii au tras mai multe focuri de armă. Într-un final, au reuşit să-l pună la pământ şi l-au reţinut. Misiunea periculoasă a fost surprinsă în imagini dramatice.

Mai multe focuri de armă răsună în miez de noapte la doi paşi de centrul Capitalei. Poliţiştii încearcă să oprească un individ care goneşte haotic printre maşini şi pietoni. În cursa lui nebună, bărbatul de la volan este un adevărat pericol.

Într-o curbă, aproape că loveşte o maşină de pe senul opus. Apoi trece cu viteză pe lângă un biciclist. Agenţii care sunt pe urmele lui cer întăriri.

Un alt poliţist, aflat în timpul liber, le sare în ajutor. Filmează cursa periculoasă, care se sfârşeşte violent. Beat şi fără permis, şoferul taie calea unei maşini şi răneşte o femeie.

După mulți kilometri de condus haotic și cu Poliția pe urmele sale, individul a trecut pe culoarea roșie a semaforului și s-a oprit in intersecția Splaiul Unirii cu Vitan Bârzești, după ce a accidentat altă mașină.

Nu reuşea să ţină banda de mers

Urmărirea s-a terminat în apropierea unui târg de maşini, într-o intersecţie aglomerată. După impact, şoferul beat şi cei trei pasageri din maşină, doi bărbaţi şi o femeie, au luat-o la fugă.

La audieri, agenţii au descoperit că bărbatul de la volan avea o alcoolemie de 0,78 miligrame alcool pur în aerul expirat. Deşi nu a avut niciodată permis de conducere, maşina era înmatriculată pe numele său.

Doi proaspăt absolvenţi ai şcolii de poliţie de la Câmpina au dus misiunea la bun sfârşit. Indvidul care a pus zeci de vieţi în pericol are acum dosar penal pentru patru infracţini: vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului, conducere fără permis şi conducere sub influenţa alcoolului.

Alertă în Bacău! Trei copii, dispăruți din casa bunicilor! Polițiștii au făcut controale în trenurile ce au trecut prin ... Orfelinatele vor fi desființate în România! Data până la care toate centrele de plasament vor trebui să se închidă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 13 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Mihail Pautov
Hello Chef sezonul 7, 13 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Mihail Pautov Sambata, 13.04.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x