Live acumAsia Express - Drumul comorilor (r)
Prime Time 20:00Film: Parker

Polițistul celebru din comuna Păuleşti-Prahova, victima unui șofer amendat

Ameninţări la adresa agentului din comuna Păuleşti-Prahova, devenit celebru după ce a filmat un consilier parlamentar în timp ce înjura echipajul de poliţie, pentru că l-a legitimat. Iar acum două nopţi, bărbatul s-a trezit cu maşina pe butuci. Atacul nu are însă legătură cu această situaţie.

Ameninţări la adresa agentului din comuna Păuleşti-Prahova, devenit celebru după ce a filmat un consilier parlamentar în timp ce înjura echipajul de poliţie, pentru că l-a legitimat. Iar acum două nopţi, bărbatul s-a trezit cu maşina pe butuci.

Atacul nu are însă legătură cu această situaţie. De data asta, în prim plan este un tânăr pe care poliţistul l-ar fi amendat pentru mai multe nereguli în trafic. Agentul a depus plângere penală, iar şoferul a fost reţinut.

Atacul de la miezul noptii a fost unul fulgerător. O maşină a oprit în faţa casei poliţistului, o persoană s-a dat jos şi a lovit în primul, dar şi în cel de-al doilea cauciuc, a urcat apoi în maşină şi a demarat în tromba in acea directie.

Cu câteva zile înainte de atac, şoferul fusese amendat de poliţist pentru că a încălcat linia continuă.

Mesajul dur a fost dezaprobat de oameni. Nu e prima oară când agentul are probleme cu tânărul. Poliţistul a depus plângere penală.

După ce a fost prins, agresorul a fost reţinut pentru 24 de ore, iar astăzi va dus în faţa magistraţilor cu propunere de arestare preventivă.

Recomandari