Live acumObservator 06
Prime Time 20:30Chefi la cutite Sezonul 9

Polițistul care sună la politie că-l bate nevasta a ajuns de râsul satului: "El e mai scund așa. I-o fi dat un cap în gură"

Poliţiştii din Prahova au intervenit, aseară, pentru a salva un coleg de furia soţiei. Agentul a sunat la 112 şi s-a plâns că nevasta sa îl bate. Femeia nu mai are voie acum să se apropie de soţul ei. Povestea s-a răspândit repede printre vecini, care n-au arătat prea multă înţelegere faţă de poliţistul agresat

Conflictul a început după ce poliţistul de 41 de ani ar fi cerut divorţul. Contabila de 36 de ani nu a primit bine vestea. S-a aruncat asupra agentului, care şi-a chemat colegii în ajutor.

S-a constatat faptul că există un risc iminent, fapt pentru care a fost emis un ordin de protecţie provizoriu pentru cinci zile, pe numele femeii.

Apelul la 112 i-a surprins pe colegii agentului din Filipeştii de Pădure. S-ar fi aşteptat ca un poliţist să se descurce singur într-o situaţie conflictuală.

Vestea i-a uimit şi pe locuitorii comunei Floreşti, unde locuieşte cuplul. Cei doi, care au împreună un băiat, sunt cunoscuţi drept oameni calmi. Nimeni nu ştia să fi avut probleme conjugale.

Contabila nu se mai poate apropia de soţ sau de casa în care a avut loc scandalul timp de cinci zile. Agentul are dreptul să ceară prelungirea ordinului de protecţie, dacă se simte ameninţat. Poliţia cercetează cazul într-un dosar de violenţă domestică.

Recomandari