Căutare Live

Flori, fetița hrănită ani de zile cu pufuleți și ceai, a împlinit zece ani. Tatăl adoptiv al fetei, mărturisiri emoționante: ”Ne-a schimbat viața!”

Au trecut șase ani de zile de când un copil în vârstă de doar patru ani a ajuns la spital în stare critică, după ce fusese hrănit doar cu ceai și pufuleți. Acum, însă, viața lui Flori s-a schimbat enorm.

Flori, fetița hrănită ani de zile doar cu ceai și cu pufuleți, a fost salvată de medicii din Iași, iar apoi medicul Maia Tudose de la Spitalul de Copii ”Sfânta Maria” a decis s-o adopte, potrivit Antena 3.

Acum, însă, Dragoș Tudose, tatăl adoptiv al fetei, a vorbit despre cum a decis alături de soția lui să o adopte pe Flori.

Povestea uluitoare a fetiței hrănite doar cu pufuleți. Cine a adoptat-o și cum arată astăzi

"Nu ne-am gândit atunci să o adoptăm în mod cert - pur și simplu ne-am atașat de ea. Plimbările au fost multe și din ce în ce mai dese. Ea avea deficiențe de vorbire și trebuia preluată de un centru de plasament pentru copii cu handicap.

Din momentul în care am auzit că am putea să pierdem am luat hotărârea de a face ceva și am reușit asta prin plasamentul de urgență în vederea adoptării", a povestit Dragoș Tudose.

Ce se întâmplă în corpul tău, la câteva secunde după ce mănânci pufuleți! Sigur n-ai observat efectul

Flori are acum 10 ani și, deși a aflat între timp că este un copil adoptat, este fericită alături de familia ei, care s-a mărit cu doi gemeni.

Care este salariul unui barman în stațiunea Mamaia. Un tânăr a dezvăluit suma care i-a fost oferită: ”De asta vă treziți... Ce se întâmplă cu bolnavii asimptomatici. Ministrul Săntății, anunț de ultimă oră: ”Nu pot fi luate în acelaşi timp măsu...
Parteneri
Horoscopul săptămânii 27 iunie – 2 iulie 2022. Descoperă ce îți rezervă astrele, în funcție de zodie
Catine.ro
Emisiune oferită de
Emisiune oferită de
Ultimele știri
x