Live acumChefi la Cutite (r)
Prime Time 20:30X Factor

Presupusul criminal al lui Emi Pian a fost scos din spital! Razii ale poliției, în mai multe puncte din București

Ciprian Napy, cel care l-ar fi înjunghiat pe interlopul Emi Pian, a ieșit din spital. Principalul suspect în cazul uciderii liderului clanului Duduianu a ajuns pe mâna polițiștilor.

Presupusul criminal al lui Emi Pian a fost scos din spital! Razii ale poliției, în mai multe puncte din București

Surse judiciare au declarat, pentru News.ro, că principalul suspect în dosarul de omor deschis după uciderea lui Emi Pian este audiat, vineri, de către poliţişti. Audierile au loc la sediul Serviciului Omoruri.

Potrivit Mediafax, polițiștii au făcut mai multe razii, vineri dimineața, în mai multe zone din Capitală.

Interlopul Emi Pian, ucis de un rival în timpul unei partide de barbut

Emi Pian a fost înjunghiat mortal de un rival, dupa un joc de barbut. Liderul clanului Duduianu, grupare care controlează sectorul 5 din Capitală, era nelipsit de de pe internet, unde făcea multe live-uri în care îşi arăta stilul de viaţă luxos.

Interlopul nu rata nici la petrecerile cu manelisti. Anul trecut, imediat după ce a ieşit din penitenciar, a dat o petrecere cu sute de invitaţi. Fusese eliberat condiţionat, după ce a fost condamnat pentru cămătărie. Probleme cu legea a avut şi pentru şantaj, proxentism sau trafic de droguri.

Război între clanurile interlope, pe străzile din București, în urma execuției

După uciderea lui Emi Pian, liderul clanului Duduianu, cu două nopţi în urmă, există temerea că ar putea începe un război între interlopii din Capitală.

Bucureştiul s-a umplut de poliţişti, noaptea trecută, după ce, cu 24 de ore înainte, liderul clanului Duduianu a fost ucis într-un conflict dintre grupările interlope.

Recomandari